Harry en Meghan zijn altijd onderwerp van gesprek

Harry en Meghan Markle waren altijd al een veelbesproken koppel. Dat was al helemaal het geval toen ze besloten afstand te doen van het Britse koningshuis. Wij snappen wel dat ze de rust wel weer even willen opzoeken. En hoe kan dat nou beter dan door het verblijven in een luxe villa.

Villa Harry en Meghan
Bron: BSRagency BSR Agency

Eerder werd bekendgemaakt dat Harry en Meghan naar Canada zouden emigreren. Nu hebben ze blijkbaar besloten om naar Amerika te gaan verhuizen want de villa begeeft zich in Los Angeles. Voor deze villa betalen ze wel zo’n 14 miljoen euro. Maar dan hebben ze ook wel de beschikking over een waanzinnige woning.

Woning
Bron: BSRagency BSR Agency

De villa

De villa heeft alles waar een man van zou kunnen dromen. Er zitten 8 slaapkamers in de villa en wel 10 badkamers! Daarnaast hebben ze een eigen bioscoop, tennisveld, zwembad, vergaderzalen, dansstudio, gigantische keuken en nog meer. In deze woning lijken ze zich dus prima te kunnen vermaken. Als ze willen zouden ze dit prachthuis ook kunnen huren. Dan zullen ze zo’n 14 duizend euro per maand moeten betalen. Dat is voor het rijke koppel natuurlijk geen enkel probleem.

Harry en Meghan villa
Bron: BSRagency BSR Agency

Bekende buurman

De villa begeeft zich in dezelfde straat als de woning van Tom Hanks. Zo hebben ze een buurman waar de gemiddelde mens erg jaloers op zal zijn. Harry en Meghan zijn niet de enige bekendheden met zo’n luxe villa. Zo is dit de villa van Georginio Wijnaldum in Liverpool. Dr. Phil heeft de beschikking over deze peperdure woning. Elon Musk zijn villa is ook zeker niet verkeerd. Hieronder zie je de beste foto’s van de villa van Harry en Meghan Markle:

Woning
Bron: BSRagency BSR Agency
Woning
Bron: BSRagency BSR Agency
Woning
Bron: BSRagency BSR Agency