De riante villa van Dr. Phil

De villa van Dr. Phil is in ieder geval enorm en luxe. Wat interieur betreft heeft de psycholoog in ieder geval een bijzondere smaak. Zo heeft hij een muur die volledig bekleed is met wapens. Maar liefst twaalf geweren hangen in de eetkamer. Ook zijn er bizarre beeldjes van beren en konijntjes verspreid door het huis, die je overal aankijken. Een trapleuning bestaat uit kronkelende houten takken en het plafond is beschilderd in het patroon van een dambord. Hierdoor straalt het huis een beetje een horror-vibe uit. Wel beslaat de woning maar liefst 6.170 vierkante meter en is er een enorme tuin inclusief zwembad te vinden. Er is ruimte zat met zes badkamers en vijf slaapkamers.

dr phil
http://www.realtor.com/

Niet alleen van Dr. Phil

Het huis is in bezit van de familie van Dr. Phil, aka Phillip McGraw. In 2007 is het gekocht door een familielid van McGraw. De presentator van het populaire televisieprogramma woont er dan ook niet zelf. Naar verluidt heeft zijn zoon Jordan er tot op heden gewoond. Nu staat het dus te koop voor een flinke prijs. Voor dit huis mag je maar liefst 5,75 miljoen dollar neerleggen, omgerekend 5,1 miljoen euro. Dat is wel iets hoger dan de prijs van de gemiddelde koopwoning in Nederland.

dr phil
http://www.realtor.com/

De dokter is populair

Phillip McGraw is nu 69 jaar oud en begon zijn carrière op televisie nadat hij al jaren als psycholoog had gewerkt. In 1998 had hij zijn debuut in de Oprah Winfrey Show. Hier verzorgde hij een succesvol onderdeel van het programma. Daardoor is hij zijn eigen programma begonnen in 2002, waarin hij mensen met problemen advies geeft. Dit presenteert hij zelf en het is jarenlang uitgezonden door RTL 4. Sinds 2017 is het te zien op RTL 5. Voorlopig blijft het programma ook bestaan, want de uitzendingen staan nog gepland tot het jaar 2023. Misschien dat hij van dat geld weer een heel mooi nieuw huis kan kopen.

Check meer beelden van zijn opvallend luxe woning hier:

huis Dr Phil
http://www.realtor.com/
http://www.realtor.com/
http://www.realtor.com/