Ondanks belangstelling vanuit Italië ziet het er niet naar uit dat Wijnaldum binnenkort naar de zuidelijke regionen van Europa vertrekt. Groot gelijk, hij woont immers in een prachtige villa.

De wrede villa van ‘Gini’ in Liverpool

Georginio Wijnaldum heeft het prima naar zijn zin in Engeland. Werkgever Liverpool is bijzonder gecharmeerd van de 29-jarige Nederlander en inmiddels is hij van vaste waarde van het Premier League team van Jürgen Klopp. Zijn contract loopt daar tot 2021 en de club wil heb maar al te graag behouden. Een mogelijk bod van Internazionale kon weleens verandering gaan brengen in de carriere van Wijnaldum, maar voorlopig zit het er niet in dat het bod van 30 miljoen acceptabel is. Wat de beste man zelf betreft, is een langer verblijf in Liverpool zeker geen straf. Dat kunnen we alleen maar beamen als we zien we woning hij bewoont.

Huis wijnaldum liverpool
Foto via BekendeBuren

Alle luxe voor Georginio Wijnaldum

Wat betreft de mogelijkheden tot ontspanning heeft de Oranje-speler niks te klagen. De villa die hij bewoont heeft alles wat je mag verwachten van het huis van een voetballer. De villa telt maar liefst vijf kamers, een zwembad, een bioscoop, een gym, een biljartkamer, een dubbele garage en een schitterende tuin. Dat is niet alles, de woning in Liverpool is voor ‘Gini’ de plek waar hij volledig tot rust komt. Dat begint al bij binnenkomst. De hal is in een woord gigantisch en biedt toegang tot bijna alle vertrekken. Kortom, het is jaloersmakend mooi. Maar laten we eerlijk zijn: hij verdient het zonder meer. Mocht je dus na het bekijken van de foto’s denken dat je toe bent aan een carrièreswitch, dan is het te hopen dat je nog extreem jong bent en bulkt van het talent.

Zie hieronder meer beelden van zijn woning:

huis gini
Foto via BekendeBuren
villa wijnaldum
Foto via BekendeBuren

luxe villa