Hoodies zijn comfortabel én mooi

Grote kans dat je hem in je kast hebt hangen; die oversized slobbertrui waarmee je heerlijk kan bankhangen of die je aandoet als je de griep te pakken hebt. Toch is de hoodie veel meer dan een geschikte ‘chill-trui’. Het straatbeeld wordt al langer gekenmerkt door hoodies in de meest uiteenlopende modellen en kleuren.

Elk vooraanstaand merk heeft deze truien opgenomen in hun collectie. De trui leent zich ook goed om te combineren met felle kleuren of opdrukken: een felle kleur knalt heerlijk boven een jeans en sneakers.

Hoodie, streetstyle
Foto van: Instagram finnerz.uk

Het perfect combineren van een trui met capuchon

Een hoodie staat stoer onder een leren jas. Maar kan, afhankelijk van de kleur en opdruk, ook goed met een nettere pantalon worden gecombineerd. In dit laatste geval raden we aan om voor natuurtinten en rustige exemplaren te gaan. Kies een trui bijvoorbeeld in het grijs, zwart of donkerblauw. Op die manier geeft de trui een rustige uitstraling aan je look zonder schreeuwerig over te komen.

De keuze voor het kledingstuk is bovendien slim. Je kan hem namelijk lang dragen in dit weer en bovendien kan je de hoodie combineren met verschillende stijlen. Niet alleen met een street-style look, maar ook meer casual of slim.

Check hieronder 10 stijlvolle en comfortabele hoodies voor mannen: