De ultieme game-ervaring

Het Japanse bedrijf Bauhütte kondigde niet lang geleden de komst van het bed aan. Het meubelstuk bestaat uit een eenpersoonsbed met meerdere kastjes, die allemaal aansluiten bij je game behoeften. Zo heb je genoeg ruimte voor je toetsenbord, muis, en snacks en liggen ze allemaal binnen handbereik. Daarnaast bevat het bed een soort bureau om bijvoorbeeld meerdere schermen en speakers op neer te zetten. Ook heeft de slaapplaats een houder voor een smartphone. Het meubelbedrijf kan een extra bijzettafeltjes en een zitzak meeleveren. Die laatste kan op het bed worden geplaatst voor een meer comfortabele houding tijdens het gamen.

Game bed

De prijs van het bed

Er is verder, behalve de foto’s, nog weinig bekend over het game-bed. Wel is de adviesprijs bekend. Voor dit brute game-bed tel je namelijk 1.050 dollar neer, dat meldt TechPowerUp. Omgerekend en inclusief b.t.w. komt dat neer op ongeveer 1.142 euro.

Online bestellen kan

Het Japanse bedrijf dat het bed aanbiedt, maakt verschillende meubels die speciaal bedoeld zijn voor gamers. Zo maakt het bedrijf Bauhütte onder andere koffers voor cosplayers, gamingstoelen en bureaus, speciaal ingericht voor gamers. Ook accessoires als cosplay outfits, comfortabele hoodies en gamingwear zoals een zonnebril krijgt een in-game tintje in de webwinkel van het bedrijf.

game bed