Het seizoen voor de juiste truien

Qua truien is het verstandig om in elk geval de basiskleuren zwart, grijs en donkerblauw in je kast te hebben. Die zijn makkelijk te combineren en geven je een strakke en verzorgde uitstraling. Toch is dit ook het seizoen van de natuurtinten, zoals bruin, olijfgroen en beige. Verschillende truien, kleuren en gelegenheden. Wij maakten een selectie per trui.

truien
Foto via: Instagram @justusf_hansen

1. Sweater

De sweater is perfect voor als het wat kouder is. Deze trui heeft een wat dikkere stof, waardoor hij warm aanvoelt. Je kan de sweater combineren met een spijkerbroek en nette sneakers, waardoor de ontspannen look van de sweater intact blijft. Bovendien leent de sweater zich goed voor een unieke outfit. Ga bijvoorbeeld voor een sweater met meerdere kleuren of een bepaalde manier van weven.

 

truien
Foto via: Instagram @philipdeml

2 Hoodie

Hartstikke handig, zo’n hoodie met capuchon. Als het regent kan je die namelijk gemakkelijk opzetten, zodat het model van je haar blijft zitten. De hoodie is wellicht niet perfect om naar werk te dragen (afhankelijk van je beroep natuurlijk), maar wel voor een relaxte afspraak of een Netflix-sessie op de bank.

coltrui voor mannen
Foto via Instagram zeno_ic

3 Coltrui

De coltrui voor mannen heeft een mooie, nette en verzorgde uitstraling. Bovendien houdt hij je nek warm en dat komt van pas tijdens de gure temperaturen. We raden aan om de coltrui voornamelijk in de standaardkleuren als zwart, grijs, donkerblauw en gebroken wit te kopen.Deze passen bijĀ  de meeste pakken, pantalons en jasjes. Zo kan je de coltrui op een zakelijke en stijlvolle manier combineren met je werkkleding. Tip: stijl je coltrui met een overcoat voor een onuitwisbare look.

truien
Foto via: Instagram @omarspaneshi

4 Pullover

De pullover is een tijdloze trui. Mocht je alleen een overhemd wat aan de koude kant vinden, dan kan een pullover over je kraag een geschikte uitkomst zijn. Mocht je een pullover vinden die jou precies past en mooi is, koop hem dan in meerdere kleuren. Zo worden de combinatiemogelijkheden eindeloos.