Goedkope e-bike online te koop

Dankzij de elektrische motor van een e-bike krijg je een extra zetje. Ideaal wanneer je het zware trappen zat bent en toe bent aan wat hulp. Het probleem met de e-bike is alleen dat ze vaak behoorlijk aan de prijs zijn. Sommige modellen zijn zelfs een paar duizend euro. Een e-bike lijkt dan ook niet voor iedereen weg gelegd.

Maar er is goed nieuws voor mensen met een kleiner budget, de Lidl heeft nu ook een elektrische fiets in de verkoop, voor een prijs, die er wel aangenaam is. Mocht deze fiets toch nog te duur zijn, dan hebben we hier een artikel over hoe je met deze compacte set van je fiets een e-bike maakt.

Klik hier om naar de website van de Lidl te gaan

E-bike met flinke actieradius te koop bij de Lidl

De Lidl verkoopt een stevige fiets met een voorwielmotor van 250 watt. De fiets geeft tot 25 kilometer per uur trapondersteuning, dus straks kan je de blauwe kenteken scooters makkelijk bijhouden. De actieradius van deze fiets is ook behoorlijk indrukwekkend. Wanneer je een beetje netjes fietst en niet volle bak de accu aan knalt, kun je met deze fiets wel 100 kilometer verder komen.

e-bike

Klik hier voor meer informatie over de e-bike.

De specificaties van de e-bike

Bagagedrager-accu: 13,5 Ah, 36 V, 486 Wh

Actieradius: 100 km (afhankelijk van rijstijl)

Trapondersteuning: tot 25 km/h

Accu-laadtijd: ca. 8 uur

Na honderd kilometer te fietsen, zullen je eigen benen het werk weer volledig moeten overnemen. Maar na de fiets een middagje te laten opladen, kun je er weer volop mee cruisen. De Lidl komt nu met een fraaie korting op deze elektrische fiets. Normaal gaat die weg voor € 1295 euro, maar nu kost hij slechts € 849 euro. Klik op deze link om naar de website van de Lidl te gaan. Ook bij de Kruidvat hebben ze een mooie e-bike in de aanbieding.