Het enige probleem van de e-bike, is dat je voor deze fietsen al gauw een paar duizend euro kwijt bent. Dat is toch wel pittig veel. Gelukkig komt de Kruidvat als onze redder in nood, zij bieden een mooie e-bike aan voor een zeer betaalbare prijs. Op deze manier kunnen we straks allemaal smooth door weer en wind gaan. Als de prijs toch nog iets te veel van het goede is, kun je met een compacte set zelf je fiets ombouwen tot e-bike.

De Kruidvat verkoopt nu een goedkope e-bike

Met deze blauwe, stoere e-bike zal het de hele tocht aanvoelen alsof je de wind mee hebt, want deze sportieve e-bike heeft een 250 watt elektrische motor in zijn voorwiel. Dankzij het sterke frame en de zeven versnellingen van Shiman  zal je in elke situatie een ontspannen fietstocht hebben. En oh ja, de prijs. Die is flink gedaald. De adviesprijs van de fiets is 1.295,00 euro, maar momenteel kan jij hem voor slechts 849,00 euro aan aanschaffen. Sick!

goedkope e-bike kruidvat

Hieronder een opsomming van een aantal specs:

Actieradius ongeveer 100 km bij één keer opladen
Wielmaat: 28 inch
• Ondersteuning: traploos door middel van display op het stuur
• Motor: High speed gear 36V/250 WATT (62Nm),
• Fietscomputer: display met acculevel, ondersteuningsniveau en wandelstand (6km/h)
• Accu: Li-ion 36V/13.8 AH (496.8 Wh), afneembaar onder bagagedrager, met batterijslot

De accu van de fiets  is uitneembaar en zit onder het bagagerek weggewerkt. Je kunt aan het uiterlijk van de fiets dan ook niet meteen zien dat het om een e-bike gaat. Met een opgeladen accu kun je uiteindelijk ver komen. Op de voorwaarde dat je een beetje normaal blijft rijden, zul je pas na 100 kilometer opnieuw de e-bike hoeven op te laden. Hij is dus  geschikt voor lange tochten. Door middel van een scherm op het stuur kun je bijhouden hoe vol je batterij  nog en kun je ook zien op welk ondersteuningsniveau de fiets staat. Dat is dus ook lekker makkelijk.

Wij zien het al voor ons om in het voorjaar lekker met deze elektrische fiets te gaan cruisen, lijkt jou dit ook iets? Bekijk dan de website van de Kruidvat of check deze goedkope Matrix e-bike op Bol.com