De vrouwen mening: is het gerechtvaardigd?

Mannen en vrouwen, het blijft een heerlijk fenomeen. De irritaties en ergernissen die over en weer plaatsvinden. De ene avond snurk je te hard en de andere avond heb je de vaatwasser verkeerd ingeruimd. Er zijn legio kleine ergernissen die wij teweegbrengen bij het andere geslacht. Soms vinden wij dat de vrouw zich een beetje aanstelt, maar daarom is deze vrouwen mening des te belangrijker. De sterke AskMen community op Reddit heeft ook dit keer weer zijn licht laten schijnen op dit vraagstuk. Zie hier de resultaten:

Algemene luiheid

Of je zit uren op de bank of een half uur op de wc. Je vrouw vindt dit in ieder geval uiterst irritant. Zo nu en dan maakt ze hier een grapje over, maar achter elke grap zit een kern van waarheid. Enigszins heeft ze hier wel gelijk in, want van het half uur zitten we ‘stiekem’ 20 minuten op onze telefoon. Toch?

Vrouwen mening

Impulsieve aankopen

Dan loop je langs de Mediamarkt en dan zie je die ene tv nu met 50% korting staan. Ach ja, neem die dan maar mee. Of je gaat boodschappen doen en in plaats van het boodschappenlijstje te volgen, koop je toch weer een kratje pils erbij. Aan de andere kant kunnen vrouwen ook wel impulsief zijn, vooral op het gebied van kleding en tassen. Onze conclusie: oneerlijk!

Niet genoeg anticiperen

Er moet iets nieuws komen voor het huis. Met één klik heb jij het zo besteld, maar je wacht tot goedkeuring van je vrouw. Iets waar zij toch echt een ergernis aan hebben. Mannen neem de volgende keer iets meer initiatief hierin en anticipeer als er iets mist.

Niet tussen de lijntjes lezen

Nou moeten wij zeggen, dit is behoorlijk lastig bij de meeste vrouwen. Bijvoorbeeld het hoe en waar uitzoeken wanneer je ergens uit eten gaat of het niet snappen dat jij ook eens een keer moet stofzuigen. Maar ook dat je te vaak en te lang met je maten in de bar hangt. Het zijn kleine dingen. Maar als jij ze niet ziet, word je erop afgerekend.

Vrouwen mening

Snurken

Ben je weer met je maten wezen stappen, kom je ten eerste stomdronken thuis maar dan ga je ook nog de hele nacht lopen snurken. Daar gaat de nachtrust van je vriendin. Maar ook als je niet dronken bent heb je hier soms last van. Gelukkig zijn er tegenwoordig apparaten voor, dus dat scheelt weer één ergernis.

Mocht je naast deze tips ook nog twijfelen over je kledingkeuze, dan hebben vrouwen de tips. Zo zie jij er in de ogen van de vrouw nog aantrekkelijker uit.