Jeans + basic T-shirt

Bijna 40 procent van de vrouwen geeft aan zichzelf aangetrokken te voelen tot een man in jeans en een basic T-shirt. Hoe simpel willen we het hebben heren? Jeans symboliseren de ruwheid van de man, iets waar vrouwen gek op zijn. Bovendien gaf zelfs 17 procent van de vrouwen aan dat dit hun favoriete mannelijke look is. Dus heren, wordt het tijd om back to basic te gaan? De makkelijkste en tevens stijlvolste look bestaat uit een denim blauwe jeans en een basic wit T-shirt.

basic wit shirt

T-shirt

Wit €89 Shop nu

De juiste pasvorm

De pasvorm van je kleding is één van de meest bepalende kenmerken voor heel jouw verschijning. Je kleding moet niet de strak zitten maar ook zeker niet te wijd. Dit hangt natuurlijk af van je lichaamsbouw. Als jij een lichaam hebt van een rugbyspeler, ga dan voor kleding in een straight fit. Dan zal je namelijk door jouw lichaamsbouw de gewenste pasvorm krijgen. Vrouwen geven aan dat zij slim-fit kleding de beste keuze vinden. Hou hier dan ook rekening mee.

Geen V-hals, maar wel een overhemd

Kledingstukken met een V-hals hebben hun beste tijd gehad. Indien jij toch een soort van V-hals effect in je outfit wil verwerken, ga dan voor een overhemd waarbij je de bovenste twee knopen open laat hangen. Dit is bovendien een goede tip om dunner te lijken.

Schoenen maken de man

Oke het klinkt misschien wel heel oppervlakkig, maar vrouwen kijken wel degelijk naar de schoenen van een man om een eerste indruk te bepalen. Maar liefst 25 procent van de vrouwen geeft aan de voorkeur te geven aan basic sneakers. Rock deze schoenen in de zomer onder jouw pantalon en creëer een smart outfit waardoor elke vrouw naar je zal omkijken.

wat-je-vriendin-wil-dat-je-draagt-klassieke-sneakers

Klassieke sneakers

Wit €169,00 Shop nu

Suit up

Zoals Barney Stinson, de koning van de pakken in de serie How I Met Your Mother, altijd zegt: “Suit Up”. En de man heeft volkomen gelijk. Vrouwen houden van mannen in pakken, zo simpel is het. Verruil het overhemd voor een basic T-shirt met een ronde hals om een meer casual look te krijgen, of een coltrui voor de koudere maanden.

vrouwen voorkeur kleding man man

Instagram kosta_williams

Accessoires

Accessoires, sieraden in het bijzonder, hebben veel invloed op jouw gehele look. Hoe klein en minimalistisch sieraden ook zijn, ze trekken hoe dan ook de aandacht in jouw look. Vrouwen vinden sieraden wel degelijk belangrijk, maar vinden het afschuwelijk wanneer deze té opvallend zijn. Ga dan ook voor een horloge of een smartwatch die jouw outfit perfect in balans houdt.

klassiek horloge bruin leren band

Klassiek Horloge

Leder €60 (DEAL) Shop nu

Natuurlijk heeft elke man een eigen stijl en hoef jij je kledingkeuze niet volledig af te laten hangen van de bevindingen van vrouwen. Echter is het altijd goed om de bovenstaande punten in je achterhoofd te houden.