Vrouwelijke trekjes voor mannen

Er is helemaal niks mis enkele vrouwelijke trekjes. Iedere man heeft ze, maar durft er misschien niet helemaal voor uit te komen. Geen zorgen, wij hebben er een aantal op een rijtje gezet. Herken jij ze?

Goed voor je huid zorgen

Natuurlijk wil je jezelf zo goed mogelijk verzorgen. Met name je huid is enorm belangrijk omdat dit het meeste wordt gezien. Wanneer een man huidproblemen heeft, kan zijn zelfverzekerdheid afnemen en vrouwen kunnen er simpelweg op afknappen. Er is door meerdere mannen toegeven dat er regelmatig wel eens een scrub wordt gebruikt. Niet alleen een scrub, maar af en toe ook wel een maskertje. Hoewel het erg goed is voor je huid, zijn de mannen vooral bang om door hun vriendinnetjes te worden uitgelachen. Dat is natuurlijk nergens voor nodig, want jullie kunnen dan gewoon lekker samen en maskertje op doen.

Vrouwelijke trekjes MAN MAN

De kleine lepel zijn

Lepeltje lepeltje liggen is altijd fijn. Vaak denken we dat de ‘grote lepel’ echt een rol is die is weggelegd voor de man. Nee, dat is toch niet helemaal waar. Veel mannen vinden het toch fijn om ook kleine lepel te zijn. Het ziet er misschien wat grappig uit, maar het slaapt echt wel heerlijk als er een mooie vrouw tegen je aan ligt.

Cocktails drinken

Cocktails drinken klinkt vaak wat meisjesachtig, maar mannen slaan hun portie cocktails ook echt niet graag over. Er wordt gezegd dat de meeste dingen die als ‘meisjesachtig’ bestempeld worden, helemaal niet zo zijn. Cocktails drinken wordt het meest gedaan door de vrouwen maar de mannen die willen hier zeker niet voor onder doen. Bovendien zijn er ook talloze eenvoudige cocktails die ook zeker mannelijk zijn. Denk eens aan de Martini van de enige echte James Bond.

Vrouwelijke trekjes MAN MAN

Ontspannen in bad

Het is wel bekend dat de meeste vrouwen houden van een heerlijk bad. Toch stappen onze mannen ook steeds vaker het warme bad in. Het liefst wel met een heerlijk verfrissend luchtje zodat je er ook helemaal schoon uit komt. Even tot rust komen of een lekker filmpje kijken, want daar houden mannen toch ook wel van.

Zoetsappige films

Niet iedereen houdt alleen maar van die actiefilms of een flink potje gamen op de Playstation. Juist even de afwisseling van telkens dezelfde game of film is ook wel even fijn. Een romantische comedies op Netflix of een drama valt toch beter in de smaak bij de mannen dan we dachten. Als je dit nog kan combineren met een warm bad, is het helemaal raak.

Vrouwelijke trekjes MAN MAN

Mocht je dit nou toch echt iet té vinden, dan valt dit allemaal nog wel mee. Het blijkt namelijk zo te zijn dat steeds meer heteromannen elkaar kussen. Je kan het natuurlijk ook bij het gezichtsmaskers houden.