Hoe zorg je ervoor dat een vrouw naar je verlangt?

Dat het niet gemakkelijk gaat, weten we allemaal. Je hebt de juiste bouwstenen nodig voor een goede relatie en dat begint al in dit beginstadium. Kijk er dan ook niet raar van op als niet alle tips werken en het uiteindelijk toch op iets anders uitloopt. Toch kan het ook echt de goede kant op gaan. Volg de volgende stappen op om te zorgen dat een vrouw naar je verlangt.

 

1. Word een goede vriend

Dit is een van de makkelijkste manieren om in het leven van een vrouw te komen en zo haar hart te stelen. Je kunt haar zo alle goede kanten van jezelf laten zien, waardoor ze zich misschien wel steeds meer tot jou toegetrokken zal voelen. Maar wel een duidelijke waarschuwing: de scheidingslijn is heel dun. Voor je het weet beland je in de friendzone en dat wil je niet. Wees dus niet te broederlijk en ben niet de troostende vriend. Praat met haar over de leuke dingen zoals festivals of favoriete series.

manipuleert ze me vrouw daten

2. Flirten

Zoals we net al zeiden: word niet te broederlijk. Je bent het hart van die mooie vrouw nog steeds aan het veroveren! Probeer wat meer tijd met haar alleen door te brengen zodat je ook echt de kans krijgt om wat serieuzere onderwerpen te bespreken en af en toe een beetje te flirten. Laat haar weten dat je haar leuk vindt.

Heb je hier nog moeite mee? Lees dan vooral hoe je goed in flirten wordt.

3. Wees niet bezitterig

Als er iets is waar wij mensen de kriebels van krijgen, is het bezitterigheid. Dit geldt dus ook echt voor vrouwen. Het kan vervelend voelen als andere mannen met haar flirten, maar er is geen reden waarom dat niet zou mogen. Jullie hebben namelijk nog geen relatie dus dat mag gewoon! Zorg er ook voor dat je haar niet het idee geeft dat ze niet met andere mannen zou mogen afspreken, want het werkt allemaal averechts. Zo zal ze nooit naar je verlangen.

4. Maak het spannend

Breng dus veel tijd met haar door als ze alleen is. Als het na de volgende punten al uitdraait op een beginnende relatie zou je kunnen voorstellen om het nog even geheim te houden. Geheime relaties maken het veel spannender, omdat jullie het vooral met elkaar moeten doen en niet in publieke ruimtes samen gezien kunnen worden. Binnen een mum van tijd zal ze meer naar je verlangen, want iets wat niet gemakkelijk is om te hebben wil je toch altijd liever hebben.

wat vinden mannen aantrekkelijk acties vrouwen (1)

5. Zorg ervoor dat ze je mist

Zorg ervoor dat jullie niet te veel tijd doorbrengen, appen of bellen. Sla eens een dagje over, zodat ze weet wat ze dan mist. Flirt dan later een beetje door geïnteresseerd te vragen of ze je gemist heeft. Zo wordt ze met haar neus op de feiten gedrukt en weet ze wat het met haar doet als ze jou moet missen. Zo zorg je ervoor dat een vrouw naar je verlangt.

6. Vraag haar uit

Als je het idee hebt dat het meer begint te worden dan vrienden na het volgen van de bovenstaande stappen, is het het de juiste tijd om haar uit te vragen. Jullie kunnen samen gaan daten om zo op zoek te gaan naar de romantiek tussen jullie.

Als de date gepland staat, is het tijd om haar omver te blazen tijdens de eerste echte date. Lees hier hoe je ervoor zorgt dat de eerste date onvergetelijk wordt.