Met goed luisteren word jij goed in flirten

Eén van de allerbelangrijkste punten waarmee jij écht goed in flirten wordt: luisteren. Je kunt nog zo’n goede babbel hebben, maar als je niet luistert ga je daar niet ver mee komen. Het geheim van een goed gesprek is ook vaak meer luisteren dan praten.

Je geeft iemand een goed gevoel als je luistert naar haar verhaal, niet wanneer je zelf een of ander mooi verhaal vertelt. Je moet natuurlijk wel reageren en inhaken op wat ze zegt. Zo creëer je een levendig gesprek dat voor jullie beiden interessant is.

Let op subtiele signalen

Flirten komt vanuit twee kanten en het is belangrijk om te kijken hoe zij hierop reageert. Er zijn meerdere signalen die aangeven dat ze je wel of niet ziet zitten. Zoekt ze meer afstand en wordt ze wat meer kortaf, dan heb je geen punten gescoord. Wanneer ze je meer en meer gaat aanraken, je gronding bekijkt en oogcontact zoekt zit je wel op de goede weg. Daarnaast kan ze vaak in je omgeving staan en dat is waarschijnlijk geen toeval. Tot slot kan ze het ook gewoon zeggen, dat is voor ons mannen ook wel eens lekker.

 

flirten MAN MAN

Let op je lichaamshouding

Je lichaamshouding is één van de belangrijkste dingen waar een vrouw naar kijkt, ook tijdens het flirten. Non-verbale communicatie is net zo belangrijk als wat je zegt. Je kunt een gewoon gesprek een stuk interessanter maken als je een goede houding hebt en ook je gezichtsuitdrukkingen maken veel verschil. Het belangrijkste is om te lachen en regelmatig oogcontact te maken, een gesloten houding aannemen is het laatste wat je moet doen.

Geef complimentjes

Complimentjes zijn belangrijk, maar dan wel alleen wanneer ze oprecht en gemeend zijn. Je moet natuurlijk ook niet het ene na het andere compliment geven, dat werkt eerder averechts. Focus je op dingen die je daadwerkelijk leuk aan haar vindt en wissel complimenten over haar uiterlijk af met andere dingen. Geen een vrouw wil alleen maar horen dat ze mooi is.

Schep niet te veel op

Het is misschien verleidelijk om je op je allerbest voor te doen wanneer je met die leuke vrouw aan het praten bent. Je krijgt misschien wat zelfvertrouwen en begint te vertellen wat je allemaal wel niet hebt. Maar kijk uit dat je niet doorslaat, je wilt niet gaan opscheppen over hoe je rijk en succesvol je bent. Niemand wil horen hoe goed iemand wel is, dus houd je in.

Statements voor daten MAN MAN

Pak het subtiel aan

Een heel belangrijk punt bij flirten is subtiel blijven. Je mag best laten merken dat je haar ziet zitten, graag zelfs. Maar je wilt niet overdrijven en de ene na de andere seksuele opmerking maken. Maak geen opmerkingen over haar vrouwelijke vormen of hoe graag je haar wel niet mee naar huis wil nemen. Als je goed bent in flirten hoef je niet te vragen om seks. Dat is een gevolg van een gezellige avond. Uiteindelijk gaat het er vooral om dat je een goed gesprek weet te voeren met zijn tweeën.

De bovenstaande tips helpen je om goed in flirten te worden. Sommige vrouwen houden van openingszinnen, andere vrouwen niet. Met deze slechte openingszinnen ga jij zeker het ijs breken.