In 2017 trouwde de rossige Belg met Michèle Le Croix die zich inmiddels ook Michèle de Bruyne noemt nu ze officieel de vrouw van Kevin de Bruyne is. Daar mag hij heel erg blij mee zijn. De beeldschone blondine is namelijk van ongekende schoonheid. en daar nemen wij graag een kijkje naar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michèle De Bruyne (@lacroixmichele)

De vrouw van Kevin de Bruyne

Michèle is nog niet een beroemdheid zoals spelersvrouwen als Yolanthe, die laatst in een uitdagende zuster outfit te zien was, of Sylvie Meis, die laatst in een Lara Croft outfit schitterde. Ook deelt ze veel prachtige foto’s van haarzelf, maar houdt het wel redelijk beschaafd. Ze lijkt dan ook vooral gefocust op haar gezin. Haar kinderen Mason, Rome & Suri zijn namelijk overal te zien op haar Instagram. Kevin de Bruyne heeft het toch maar mooi voor elkaar hè? Een beeldschone vrouw, miljoenencontracten en een drietal prachtige kinderen. Het leven is zwaarder voor bijna ieder persoon op aarde. Bovendien heeft hij ook nog eens een flinke autocollectie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michèle De Bruyne (@lacroixmichele)

Wat doet ze verder allemaal?

De blondine komt uit Genk en heeft in Hasselt gestudeerd, vlak over de grens van Nederland. In 2014 werd zij een koppel met de speler van Wolfsburg. Dit was vlak nadat zijn ex-vriendin er vandoor ging met Thibaut Courtois, maar met Michèle is Kevin er absoluut niet op achteruit gegaan. In december 2016 besloot Kevin de Bruyne dan ook voor haar op de knieën te gaan. Hun eerste kind Mason was toen al geboren. Regelmatig is ze te zien op de tribunes van de wedstrijden en ook was ze aanwezig na afloop van de wedstrijd waarin Manchester City de Premier League won.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michèle De Bruyne (@lacroixmichele)

vrouw van Kevin de Bruyne