In welke auto’s rijdt Kevin de Bruyne?

Kevin de Bruyne is de bestbetaalde speler van de club uit Manchester die met lichtblauwe shirtjes speelt. Kevin de Bruyne is bovendien een groot autoliefhebber. Vandaar dat hij een heel mooi wagenpark verzameld heeft, in tegenstelling tot Ngolo Kanté, die nog steeds in een goedkope Mini Cooper rijdt.

Liefhebber van SUV’s

De Bruyne is een van de grootste redenen dat Manchester City zich dit jaar heeft weten te plaatsen voor de Champions League finale. Net als op het voetbalveld haalt de Belg ook op het asfalt een topniveau. Zo rijdt hij bijvoorbeeld vaak in een SUV. Bijna elke voetballer beschikt over een Range Rover en ook Kevin de Bruyne is hier geen uitzondering op. Daarnaast rijdt hij ook Mercedes G63 AMG. Deze G-Wagon heeft hij in een opvallende kersenrode kleur aangeschaft. Verder is hij op Facebook te zien met een GLE Coupe. Deze heeft hij aangeschaft bij de dealer Eurostar 2000 in België.

Hij kocht deze GLE 350 Coupé een aantal jaar geleden na het inruilen van zijn kersenrode G-Wagon. Voor een slordige 130.000 euro werd zijn wagen verkocht aangezien KDB er slechts 13.000 kilometer mee had gereden. De oorspronkelijke waarde van zijn G63 met een 5,5-liter biturbomotor en 571pk lag op 175.000 euro. Al binnen enkele uren was er een potentiële koper die een kijkje kwam nemen voor de vroegere wagen van Kevin de Bruyne die er ongeveer zo uitzag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by g class (@g.wagon)

Hieronder kan je een video zijn van De Bruyne en zijn verschillende auto’s: