Het is bijna oneerlijk hoe knap de vriendinnen van bekende F1-coureurs zijn. De mannen hebben natuurlijk veel succes in hun carrière en het is duidelijk dat zij ook behoorlijk succes hebben in hun liefdeslevens. Wij stellen jullie voor aan zes vriendinnen van bekende F1-coureurs.

Kelly Piquet

Laten we eerst maar eens beginnen bij onze eigen Max Verstappen. De 24-jarige F1-coureur heeft nu al een tijdje een relatie met het Braziliaans-Nederlands model Kelly Piquet. De 33-jarige model heeft 9 jaar voorsprong in leeftijd maar dat mag de pret niet drukken. Max is echter niet haar eerste F1-relatie. Voorheen had Kelly Piquet een relatie met ex-F1-coureur Daniil Kyvat en zij hebben samen zelfs een dochtertje van twee jaar. Daarnaast komt ze zelf ook uit een bekend gezin: haar vader is bekende F1-coureur Nelson Piquet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Charlotte Sine

Als tweede hebben we de enorm knappe vriendin van F1-coureur Charles Leclerc. De twee zijn nu al ongeveer 2,5 jaar samen maar kennen elkaar al een stuk langer. Het grappige is namelijk dat Charlotte de buurvrouw was van de moeder van Leclerc. Hoe toevallig is dat? Charlotte Sine is nog maar 22 jaar en geniet volop van het leven met modellenwerk en het influencer zijn met wel 540K volgers op Instagram. Daarnaast is ze ook nog eens serieus bezig en studeert ze architectuur. Je moet het maar treffen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door +Ша+ (@charlottesiine)

Andrea Schlager

Andrea Schlager is de gelukkige vriendin van F1-coureur Fernando Alonso. Andrea is zelf ook erg bekend met de Formule 1 wereld, zij is namelijk presentatrice en is dus ook vaak op televisie te zien. De twee zijn nog niet lang samen maar we hopen dat ze gelukkig zijn met elkaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andrea Schlager (@andrea.m.schlager)

Sandra Dziwiszek

Haar vriend Nicolas Latifi lijkt het niet zo goed te doen dit F1 seizoen maar wie het wel goed doet is zijn vriendin Sandra Dziwiszek. De 27-jarige is een Poolse en is advocate en model. Ze woont in Londen en lijkt ontzettend gelukkig te zijn met Lafti.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sandra Dziwiszek (@lillmisssandy)

Sara Pagliaroli

Misschien ben je niet super bekend met coureur Lance Stroll maar we laten je wel graag kennis maken met zijn vriendin Sara Pagliaroli (26). Sara is een Italiaans model en wordt veel gevraagd om model te staan voor Blue Lemon Jewels. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sara (@sarapagliaroli)

Elena Berri

Soms vraag je je af waar deze coureurs hun vriendinnen hebben ontmoet. Want waar vinden ze toch deze mooie vrouwen? De 23-jarige vriendin van Franse coureur Esteban Ocon, genaamd Elena Berri, is niet alleen ontzettend knap, maar ook nog eens ontzettend slim. Ze spreekt namelijk vloeiend Frans, Spaans en Engels en studeert daarnaast ook nog eens Business Management. Je moet het maar kunnen, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elena Berri 🤍 (@elenaberri_)