De carrière van Esteban Ocon

Esteban Ocon begon zijn carrière zoals zoveel autocoureurs in het karten. In 2016 maakte hij halverwege het seizoen tijdens de Grand Prix van België zijn Formule 1-debuut als rijder voor het Manor F1 Team. In 2017 en 2018 kwam hij uit voor het team Force India, waar hij in 2019 moest vertrekken.

In 2020 keert hij terug bij het vertrouwde team van Renault, nadat hij een jaar als testrijder actief was bij Mercedes.

Zijn verleden met de Nederlandse Max Verstappen

Hij heeft ook een verleden met Max Verstappen, maar dat was niet altijd even fijn voor de twee coureurs. “Nee, dat was helemaal niet leuk! Het was vaak op het randje van gevaarlijk; we hebben ik weet niet hoe vaak wiel-tegen-wiel gereden. Maar we zijn er nooit van af gegaan, dus kun je concluderen dat het harde, maar eerlijke gevechten waren.” Respect was dan vaak ook ver te zoeken. “Niet echt. Op de baan nooit, erbuiten wel. We haatten elkaar gedurende het seizoen, daarbuiten was het oké. Maar ik denk dat we sindsdien wel volwassener zijn geworden.”

Elena Berri is de vriendin van Esteban Ocon

De skills van Esteban Ocon over het circuit in de Formule-1 zijn niet altijd even indrukwekkend te noemen, maar buiten zijn F1-prestaties scoort hij goed in de liefde. De 22-jarige Elena Berri is zijn beeldschone wederhelft. Ze is in 1998 geboren in Turijn, Italië. Voor zover bekend is ze sinds september 2018 officieel samen met haar Franse vriend.

Soort zoekt soort, dus de blondine is zelf ook sportief aangelegd. Maar er moet natuurlijk ook gewoon gewerkt worden. Naast haar Business Management-studie klust ze ook flink bij als model en dat legt haar geen windeieren. We kunnen gemakkelijk door blijven raaskallen over deze knappe vrouw, maar beelden zeggen meer dan duizend woorden. Dus doorloop lekker op je dooie gemak de selectie foto’s we van haar Instagram wisten te plukken. Of struin haar gehele pagina af, niemand die je tegenhoudt.

View this post on Instagram

🐝🐝🐝🐝 @reebok

A post shared by Elena Berri🤍 (@elenaberrireal) on

View this post on Instagram

OMGolden hour with @flexilexi_fitness 💘🦋

A post shared by Elena Berri🤍 (@elenaberrireal) on