Een turbulente dag voor Max Verstappen

Afgelopen zondag was een bijzondere dag voor Max Verstappen. Toen vond namelijk de Grand Prix van Hongarije plaats. De aanloop naar de race verliep al moeizaam. Max was in de kwalificaties namelijk als zevende geëindigd waardoor hij een relatief lastige startpositie had. Alsof dat al niet erg genoeg was, crashte hij vlak voor de start van de race met zijn auto. Dit zorgde ervoor dat de voorkant van zijn nieuwe bolide flink beschadigd was. Weinig fans dachten dat Max Verstappen nog in goede staat aan de start zou kunnen verschijnen.

Het team van Red Bull verrichtte geweldig werk

Het team van Max Verstappen verspilde geen enkele seconde en kwam direct in actie. Het was een uitdaging van jewelste, maar alsnog deden ze er alles aan om Max aan de start te kunnen laten verschijnen. Ook Max zelf, was onder de indruk van de prestatie van zijn monteurs die zijn auto binnen no-time hebben gerepareerd. Zo zij hij net voor de start over de boordradio het volgende: „Bedankt allemaal. Ongelooflijk goed werk verricht, echt fantastisch”.

Zo werd de auto van Verstappen gerepareerd

Dat de bolide van Max in goede staat aan de start verschenen was, werd al snel duidelijk. Hij had namelijk een magistraal begin van de race waardoor hij direct een aantal plekken opschoof. Ook de rest van de race verliep bijzonder goed waardoor hij uiteindelijk op het podium belandde. Max Verstappen werd tweede achter Lewis Hamilton.