Max Verstappen gaat voor het wereldkampioenschap

Zondag 15 maart start het nieuwe Formule 1 seizoen weer. Dan moet Max Verstappen, die onlangs zijn contract verlengde, klaar zijn om hopelijk zijn meest succesvolle formule 1 seizoen tot nu toe te gaan beleven. Zojuist is de nieuwe auto van Max Verstappen getoond: de RB16.

De nieuwe auto van Max: de RB16

De RB 16 werd in Silverstone woensdag voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. Ook werden er enkele rondes afgelegd door de RB16 om te zorgen fotomateriaal van het team. Nu is het dan eindelijk de beurt aan het grote publiek om ook kennis te maken met zijn nieuwe bolide. Aanschouw hier zelf de nieuwe auto van Red Bull Racing:

Meer details over de auto van Max Verstappen om 13:00

Om 13:00 worden er meer details bekend gemaakt over de nieuwe auto van Max. Tot dan moeten we het doen met de beelden van de auto.

Ferarri presenteerde gisteren al nieuwe auto

Ferrari presenteerde gisteren al zijn nieuwe auto en beet daarmee de spits af. Later vandaag zal ook de nieuwe auto van Renault getoond worden. De resterende zeven teams zullen later vandaag met hun auto naar voren komen.

Nieuw seizoen, nieuwe kansen

In het nieuwe seizoen zal Max Verstappen samen met Alexander Albon een raceduo vormen voor Red Bull. Dit was ook het geval in het tweede deel van het vorige seizoen. Max sloot dat seizoen af met een derde plaats in de WK-eindstand, zijn beste seizoen tot nu toe. In deze nieuwe bolide kan Max wellicht de nieuwe wereldkampioen worden!

(Extra details over de nieuwe auto van Max volgen).