René Froger op tv

De 60-jarige René Froger is nog steeds een lieveling bij het publiek. De Nederlandse zanger heeft het maar goed voor elkaar, want zijn nummers worden nog steeds regelmatig in de kroeg afgespeeld. Of ja, natuurlijk nu even niet, maar normaal wel. René treedt normaal ook nog regelmatig op tijdens feestjes en deelt het podium met andere grote artiesten in Nederland.

We zien hem dan ook met het naar achter gestreken kapsel hoe we hem zoals altijd zien. Alleen is hij waarschijnlijk onlangs naar de kapper geweest. Want elke kijker van Beau gisteravond werd verrast door de nieuwe coupe van de zanger.

Heeft René Froger een tweelingbroer?

Tijdens én na de uitzending ging het los op Twitter. Mensen vonden de nieuwe coupe van René namelijk heel erg opvallend. En ze vonden het wel heel erg lijken op dat van iemand anders. Het maakte in ieder geval heel veel los bij heel kijkend Nederland. Het lijkt wel twee druppels water, vind je niet? Zo werd op Twitter gespeculeerd: “We hebben hem gevonden hoor, de geheime tweelingbroer” en “ik zie René Froger bij Beau, maar ik denk aan iemand anders.” Zie jij al op wie hij heel erg lijkt? Ons komt dit kapsel in ieder geval wel heel erg bekend voor.

Erica Terpstra

Overigens wordt René wel vaker vergeleken. Vorige keer dat hij op tv kwam vonden veel mensen hem namelijk heel erg op Erica Terpstra lijken. Of hij verre familie is van Erica, zou zomaar kunnen. Familie van de persoon waar het gisteravond over ging, is al wat minder waarschijnlijk. René kwam bij Beau trouwens praten over zijn deelname aan het tv programma Sterren op het doek van Özcan Akyol. Ook Akyol zat gisteravond tijdens Beau aan tafel. Het was overigens een verhitte uitzending. Misschien dat de coupe van Froger daardoor wel zo wild zat.