Lance Stroll in de Formule 1

Lance Stroll vestigde zijn naam toen hij vier jaar geleden tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan als jongste rookie in de geschiedenis van de Formule 1 een podiumplaats behaalde met een leeftijd van 18 jaar en 239 dagen. Dit maakte hem tevens de op één na jongste coureur ooit met een podiumplaats. Na Max Verstappen is hij tevens de jongste coureur ooit die een podiumplaats haalde. Chapeau! Het scheelde bovendien slechts 11 dagen met Max Verstappen. Net als Max Verstappen heeft hij dus ook een prachtige vriendin.

Momenteel zijn de twee tortelduifjes trouwens op vakantie. Lance Stroll zal daar herstellende zijn van de crash die hij eerder deze maand had. De inmiddels 22-jarige Lance Stroll, die voor Aston Martin rijdt, leek helemaal verliefd op zijn prachtige Sara Pagliaroli. We kunnen hem geen ongelijk geven. Deze dame is natuurlijk van unieke schoonheid.

Sara Pagliaroli is zijn vriendin en een Italiaans model

Wat Sara Pagliaroli voor werk doet? Ze is werkzaam als model. De Italiaanse schoonheid en vriendin van  Lance Stroll heeft daar inderdaad heel veel talent voor. Dat blijkt namelijk wel uit onderstaande foto’s:

Net zoals voetballers hebben veel Formule 1-coureurs een knappe dame aan hun zijde staan, dat is een feit. Ook de vriendin van Nico Hülkenberg is om door een ringetje te halen.