Villa in Loosdrecht te koop aangeboden

Bij deze villa betaal je een deel voor de woning zelf, een deel voor de grote tuin en misschien nog wel het meeste voor de ligging van de woning. Midden in Loosdrecht staat dit ultieme waterpaleis. De woning heeft drie woonlagen, waardoor je ook nog eens geweldig uitzicht hebt over de natuur én de Loosdrechtse plassen.

Dus was je droom altijd al om een woning te hebben waarbij je gelijk op je boot kon stappen en richting de grote steden kan varen, dan is deze woning écht jouw ideale woning. Er zit wel één kleine maar aan: de luxe villa is pittig duur, dus niet iedereen kan zo’n huis betalen.

villa in loosdrecht

Wonen aan de Loosdrechtse Plassen

Vanuit de villa kijk je over de bomen naar de Loosdrechtse Plassen. Maar zelf heb je ook nog bijna 31.000 vierkante meter aan grond. Deze tuin is groot genoeg om met je vrienden te barbecueën of zelfs een potje te voetballen. De woning zelf is ook groot genoeg: ongeveer 660 vierkante meter vloeroppervlak waarvan 579 vierkante meter woonruimte is. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. Ook is er een guesthouse met boothuis, een half vrijstaande woning waar je vrienden kunnen wonen én tuinliedendagverblijf; dat heb je absoluut nodig met zo’n mega tuin. Behalve als je van plan bent zelf elke week die 31.000 vierkante meter te verzorgen.

In de woning is er ruimte voor ontspanning en hangt er een relaxte sfeer. Zo is er een spa met sauna, Turks stoombad en fitnessruimte, een luxueus binnenzwembad en heb je een grote wijnkelder waar je je complete wijncollectie makkelijk kwijt kan.

zwembad villa

De vraagprijs van de luxe villa op Funda

Voor een villa dichtbij de Loosdrechtse Plassen ga je flink wat betalen. Dat is algemeen wel bekend. Maar deze villa overstijgt alle villa’s in de omgeving. Met een astronomisch bedrag van €7.500.000 is het misschien wel een van de duurste villa’s van Nederland die te koop staat. Maar bekijk het zo: wanneer je al je vrienden verzamelt en het bedrag dan door de hoeveelheid vrienden split, dan is het gelijk een stuk goedkoper.

Check hieronder nog een aantal foto’s van de luxe villa:

villa van een paar miljoen uitzicht hal

duurste villa Noord Holland Funda villa loosdrechtse plassen te koop