De vriendin van Nicholas Latifi

Lange tijd was het de vraag of Nicholas geen interesse had in de vrouwen en stond hij bekend als een serieuze coureur die maar weinig oog had voor dat wat buiten de F1 gebeurt. Dat lijkt nu plotseling te zijn veranderd. De afgelopen weken is de Williams F1-coureur Nicholas gespot met een mysterieuze vrouw, wiens identiteit lange tijd geheim bleef. Zo zagen we haar tijdens de race op Hungaroring in 2021. Inmiddels weten we precies wie deze schoonheid is.

De mysterieuze dame

De geruchten over Latifi en zijn meest recente verovering werden gevoed toen er een foto verscheen van Latifi en zijn F1-collega, George Russell. Ook nu zagen de fans de mysterieuze vrouw die samen met de Canadees naar het Griekse eiland Mykonos, was afgereisd. Haar naam: Sandra Dziwiszek en inderdaad de partner van Latifi. Ze is geboren in Polen en heeft het grootste deel van haar leven in Portugal gewoond. Afgezien van haar interesse in de coureur werkt ze ook als model voor Pop Models Milano, een Italiaans modellenbureau.

Model met hersens en een titel

Mooi zijn is overigens niet haar enige talent, ze weet haar look namelijk goed te combineren met een gezond stel hersens. Ze heeft namelijk haar studie rechten netjes afgerond en mag zich nu dus advocaat noemen. Desondanks heeft ze er niet voor gekozen om zich fulltime bezig te houden met de rechtspraktijk. Haar carrière als model wil ze voorlopig nog niet opgeven en dat is niet zo heel gek. In het verleden heeft ze namelijk voor enkele grote namen gewerkt als Vogue, London Fashion Week, Deha, Puma en WakeUp Cosmetics. We twijfelen er dan ook niet aan dat het modelleren haar wellicht wat meer oplevert dan het verdedigen van verdachten in de rechtszaal.

Sinds 2020 al een stel

Latifi en Sandra Dziwiszek zijn in juni 2020 echt gaan daten. Dat het zo goed klikt tussen de twee is niet zo heel vreemd, een van Sandra’s passies is auto’s en laat dat nou net hetgeen zijn waar Latifi zijn brood mee verdiend. Wellicht heeft haar aanwezigheid tijdens een van zijn laatste races een positieve uitwerking gehad op de coureur. Hij behaalde in dat weekend namelijk zijn eerste wk-punten. We mogen er dus op rekenen dat zij Nicholas vaker zal vergezellen en als we eerlijk zijn is dat geen straf voor hem.