Behati Prinsloo en Adam Levine zijn al jaren een koppel

Onlangs konden alle vrijgezelle mannen weer even verlekkerd kijken naar het prachtige figuur van mevrouw Levine. Het stel, dat elkaar al sinds 2012 kent, heeft twee kids en aan het figuur van Behati zie je het er niet aan af. Het 32-jarige model ziet er nog altijd bijzonder mooi uit en waarschijnlijk is dat te danken aan haar strenge fitness regime.

Het duo werd voor het eerst samen gespot in juni 2012, terwijl ze tijdens een intiem moment werden gefotografeerd toen ze hun vakantie op Hawaï beleefden. Ze waren op weg naar Kauai voor de bruiloft van een vriend en werden gezien terwijl ze elkaars hand vasthielden en met vrienden kletsten tijdens de festiviteiten voorafgaand aan de ceremonie. Levine en Prinsloo gingen in mei van 2013 even uit elkaar, maar besloten zich snel weer te verzoenen. Nu ze dus alweer negen jaar bij elkaar zijn, heeft het er alle schijn van dat ze inderdaad een blijvertje is.

De zanger stond bekend als een vrouwenverslinder

De langdurige relatie van de fitte Adam Levine met Prinsloo is op zijn minst bijzonder te noemen. De Maroon 5 zanger wisselde in het verleden nogal vlot van vriendin. Zo mocht Jane Herman zich eerst nog zijn partner noemen, maar werd ze al snel ingeruild voor Jessica Simpson. Blijkbaar was zij niet echt de ideale vrouw en na een simpel sms-bericht was Levine weer single. Dat duurde niet lang en al snel werd hij gespot met een andere babe, namelijk Rebecca Ginos: Levine verklaarde al snel dat hij het prima naar zijn zin had met de serveerster van Teddy’s, een van de bekendste uitgaansgelegenheden in Los Angeles. Blijkbaar sloeg de vonk goed over, want na afloop sprak Levine daarom de legendarische woorden:

“I think you’re the hottest girl in the entire fucking universe.”

Heel even had Levine nog iets met Cameron Diaz en dus is leeftijd blijkbaar geen belemmering. Heel lang heeft hij het niet met de cougar volgehouden, datzelfde jaar werd hij alweer gesignaleerd met Angela Bellotte, een model wat toch een behoorlijk aantal jaren jonger was dan Diaz. Ook die relatie had een beperkte houdbaarheidsdatum, na een jaar was de liefde weer bekoeld. Anne Vyalitsyna was de volgende en met haar hield hij het twee jaar vol. Uiteindelijk bleek Prinsloo wel uit het juiste hout te zijn gesneden en is hij dus sinds 2013, ondanks een tijdelijke breuk, weer heel gelukkig met haar.