Cameron Diaz (helaas) met pensioen

De 50-jarige Cameron Diaz heeft een bekend gezicht. Dat komt natuurlijk doordat ze in enorm veel films heeft gespeeld. In 1994 maakte ze haar debuut bij de grote Hollywood-film The Mask, waarop onder andere Charlie’s Angels, Shrek en Bad Teacher volgde. Bijzonder is dat Cameron al bij haar debuut al gelijk wereldwijd doorbrak als actrice.

Niet alleen werd ze vaak genomineerd voor een Golden Globe. Uiteindelijk kreeg ze meer dan vijftien andere acteerprijzen toegekend. Maar niet iedereen vond haar een goede actrice, of ja, in bepaalde films: ze werd ook genomineerd voor de voor slechtste actrice voor zowel Charlie’s Angels: Full Throttle als What Happens in Vegas. 

Een prachtige vrouw om te zien

Het was voor Cameron Diaz dus een behoorlijke rollercoaster. In 2009 kreeg ze toch de enige bevestiging waar je eigenlijk op hoopt als actrice: ze kreeg ze een ster op de beroemde Hollywood Walk of Fame. Inmiddels is Cameron al een aantal jaar gestopt met acteren. Het voelde voor haar echt als een opluchting om te stoppen, want ze was klaar met de werkdruk en stress die ze overhield aan het acteren.

cameron diaz

Nu zit ze vooral thuis, lekker te genieten van haar pensioen. En ze drinkt wijn, hele lekkere wijn. Dit alles laat ze zien op haar Instagram, waar je sowieso eigenlijk even een kijkje moet gaan nemen.

Cameron Diaz een hit op Instagram

Op haar Instagram, met in totaal ruim 10 miljoen volgers, deelt ze vaak filmpjes en foto’s dat ze met haar vriendinnen aan de wijn zit. Maar ze heeft ook een andere hele leuke hobby: koken. Ze legt in filmpjes uit wat voor producten ze precies gebruikt en hoe je bepaalde gerechten kan maken. En ook al is Cameron inmiddels al wat ouder, ze ziet er nog steeds even aantrekkelijk uit op beeld als toen ze nog acteerde. Oordeel zelf maar:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cameron Diaz (@camerondiaz)