De excentrieke auto van Tony Junior

Tony Junior is inmiddels geen onbekende meer in de showbizz-wereld. De dj heeft grote hits op zijn naam staan, is de ex van zangeres Maan en houdt er een excentriek leven op na. We gaan ongetwijfeld nog veel zien en horen van Tony. Denk daarbij aan zijn deelname aan The Bachelor, maar ook via Instagram tovert hij vaak een lach op zijn gezicht. Dat doet hij onder andere door ons zijn – laten we zeggen wel heel opvallende auto en scooter – voor te schotelen. Het gaat hier namelijk niet om ‘zomaar’ een auto, maar één met een uniek patroon. Onze mening laten we maar even in het midden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)

Een opvallende print voor een opvallende auto

De auto waarin Tony Junior rondscheurt is een Audi A8 Limousine versie. Op zich al een opvallend model, want de auto haalt snelheden van 230 kilometer per uur. Ook de prijs is opmerkelijk: de dj betaalde er naar verluidt € 120.000 voor. Toch zijn het model, de prijs én de snelheden van de auto van Tony Junior niet hetgeen dat de auto zo bijzonder maken. Dat is namelijk de print. Het gaat hier niet om een zwarte, blauwe of rode auto, maar om één die volledig in luipaardprint is omgetoverd. Die dierenprint keert vaker terug in zijn outfits, maar de DJ heeft dus ook gekozen voor een auto in die stijl. Dat niet alleen: Tony Junior heeft ook een scooter in de opmerkelijke matchende print.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)

Panterprint en The Bachelor 

Je moet er maar net van houden, maar in elk geval is één ding duidelijk: met de auto van Tony Junior maakt hij zonder twijfel een echte entree. Wie weet zit er binnenkort een nieuwe liefde naast hem in die auto. De DJ is namelijk de nieuwe vrijgezel die in The Bachelor op zoek gaat naar de liefde. Op zoek naar meer speciale auto’s? Check dan ook eens de auto waar Nikki Plessen in rondscheurt en de auto van Stefan de Vrij.