Out of Death wordt nieuwe Bruce Willis-film

Bruce Willis heeft een lang repertoire van actiefilms. De bekendste films waaraan de acteur meewerkte zijn natuurlijk die in de Die Hard-franchise. Inmiddels hij 66 jaar, maar dat betekent niet dat de acteur het rustiger aandoet met betrekking tot zijn filmrollen. De trailer van zijn nieuwste film, Out of Death, bewijst dat. Hierin speelt hij een politieagent die wellicht met pensioen is, maar die zijn lange politie-ervaring inzet om een vrouw te helpen die op de vlucht slaat voor politieagenten.

Out of Death

 

Ex-politieagent helpt voortvluchtige vrouw

In Out of Death is een vrouw getuige van corrupte agenten die een moord plegen. Ze maakt er foto’s van, maar loopt vervolgens zelf gevaar. De twee politieagenten zitten niet te wachten op getuigen en zetten de achtervolging in. Ondertussen schakelt de vrouw, Shannon Mathers, de hulp in van Jack Harris. Hij leidt een teruggetrokken bestaan in de wildernis, maar wordt geforceerd om in actie te komen. De confrontatie tussen Jack en Shannon met de corrupte politieagenten speelt zich af in de wildernis. Dat zorgt voor bloedstollende achtervolgingen en confrontaties die garant staan voor een vette actiefilm. Precies zoals we van Bruce Willis zijn gewend.

The Irishman producenten aan het roer van Out of Death

De actiefilm is niet zomaar geregisseerd door de eerste de beste producent. De producenten achter The Irishman (met onder andere Robert De Niro en Al Pacino) en The Lone Survivor (met Mark Wahlberg en Emile Hirsch) werken mee aan de film. Om te weten of het Jack en Shannon lukt om af te rekenen met de politieagenten, hoeven we niet lang meer geduld te hebben. Vanaf 16 juli is Out of Death namelijk te zien. Naast Bruce Willis vinden we onder andere de knappe Lala Kent en Jamie King terug in de cast van de film. Bruce Willis is niet de enige legendarische actieheld die met een sterke film komt. Zo schreven we ook al over The Last Mercenary met Jean-Claude van Damme in de hoofdrol.