De auto van Nikkie Plessen

De eigenaresse van het modemerk NIKKIE rijdt namelijk sinds 2018 in een prachtige Mercedes-Benz G500. Ze heeft de auto in een mat zwarte uitvoering en deze auto mocht zeker wat kosten. Nieuw kun je deze ongeveer aanschaffen vanaf een bedrag van € 208.502.

 

Een tegenvallend jaar

Hoewel coronatijd voor Nikkie Plessen geen makkelijke is geweest, hoeft ze zich zeker nog geen zorgen te maken. Het nettowinst was afgelopen jaar namelijk € 2,2 miljoen. Dit is ongeveer de helft van de nettowinst die ze het jaar ervoor behaalde, maar het is alsnog enorm veel en daar mag ze dan ook zeker trots op zijn.

De carrière van Nikkie Plessen

Naast haar succesvolle ondernemerscarrière is Nikkie ook erg bekend op televisie. Zij begon haar carrière als actrice. Als jonge Nikkie was ze namelijk te zien in verschillende series, zoals Goede Tijden Slechte Tijden en Costa!.

Toen ze klaar was met acteren besloot ze zich te gaan focussen op haar carrière als presentatrice. Ze werd onder andere de presentatrice van Miss & Mrs. Perfect en Holland’s Best Fashion Designer. Ook zit ze inmiddels al jaren als vaste lifestyledeskundige bij RTL Boulevard en dankzij haar enorme successen als onderneemster werd ze ook gevraagd voor de terugkeer van het programma Dragons’ Den. In dit programma mogen ondernemers, jong en oud, hun ideeën pitchen aan succesvolle gevestigde ondernemers, waarvan Nikkie er 1 is.

Al met al is Nikkie dus een enorm succesvolle vrouw en rijdt ze een auto waar menig man jaloers op zal zijn.