Hoe gaat het met het bedrijf van Nikkie Plessen? Quote bracht een bezoek en hoopte dat de Amsterdamse schone goed nieuws te vertellen had, maar ze was toen nog geheimzinnig. Het afgelopen jaar was het voor veel ondernemers een rampzalig jaar, dus men vreesde het ergste. Toch gaat het juist het heel goed met het bedrijf van Nikkie Plessen.

Nikkie Plessen maakt fraaie winst

Ze heeft een flinke klap gehad vanwege, maar trok dat uiteindelijk toch nog recht. Volgens Quote had ze een brutobedrijfsresultaat van 21.9 miljoen euro en dit is 17 procent minder dan een jaar eerder. Daarnaast heeft Plessen heel wat kosten bespaard. Deze zijn afgenomen met 2 miljoen euro. Zo heeft ze een nettowinst van 2.2 miljoen euro vergaard. De helft minder dan in 2019, maar nog steeds een hele mooie inkomstenbron voor Nikkie Plessen. En of je daar trots op mag zijn.

Het vermogen van Nikkie

Het was een bewogen jaar voor Nikkie. Zo werd er een winkel in Singapore opgedoekt. Ook moest ze haar verkooppersoneel inzetten in het centrale magazijn. Dit kwam omdat de verkoop vanwege de omstandigheden voornamelijk online verliep. Ze regeerde op de crisis door vooral veel makkelijke kleding te verkopen zoals joggingspakken. Dit zakelijke instinct zorgt ervoor dat Nikkie het goed doet. De fashiondeskundige bij RTL Boulevard heeft met haar harde werk een flink vermogen van 28 miljoen euro vergaard. Hieronder zie je haar poseren in de kledij van haar merk:

Bron: Quote