Atelier Vesper

Over Atelier Vesper

High-end parfum-merk Atelier Vesper gelooft dat iedereen de kans moet krijgen om zijn persoonlijkheid te identificeren, en vertaalt zo jouw herinneringen en ervaringen naar parfums. Op die manier worden parfums van hoge kwaliteit voor jou samengesteld.

De parfums zijn stuk voor stuk in Grasse gecreëerd. Ze vertalen je humeur, emoties en herinneringen en zorgen er zo voor dat jij de geur aan je ervaringen linkt. Met vijf geuren van 50ml, waarvan drie perfect voor mannen, bieden ze voor ieder wat wils. Wil je er ook één voor je vriendin (of moeder) fiksen? Kijk dan even bij het artikel van ons zusje. 

Elea

Identificeer jij je met een Scandinavische viking? Geintje. Dit parfum is echter wel geschikt voor mannen die veel met de natuur hebben, met zijn frisse, houtachtige tonen. Verder wordt Elea getypeerd door de geur van citrus, muskus en sandelhout.

Atelier Vesper Elea

Elea

Atelier Vesper €111,00 Shop nu

Esencia

The best of both worlds. Esencia is een fris, natuurlijk parfum met een leerachtige, kruidige ondertoon. Voor de rustige, doch spicy mannen onder ons! Het parfum met vetiver, amber, iris en kardemom is jou op het lijf geschreven.

Atelier Vesper Esencia

Esencia

Atelier Vesper €111,00 Shop nu

Badawī

Loop jij doorgaans met een linnen overhemd rond op een eiland? Dan is Badawī de geur voor jou. Dit parfum heeft een smoky ondertoon en wordt verrijkt met vleugen muskus, kardemom en ylang ylang. Perfect voor jouw avontuurlijke karakter.

Atelier Vesper Badawī

Badawī

Atelier Vesper €111,00 Shop nu

Kortom, wil jij een betaalbaar parfum dat precies bij je persoonlijkheid past én bijdragen aan een betere wereld? Check de website van Atelier Vesper dan even.

Ben je er nog niet uit welk parfum je wil? Geen probleem, Atelier Vesper biedt ook de Discovery Set aan, met kleine samples van 5ml. 

Discovery Set

Discovery Set

Atelier Vesper €55,00 Shop nu
In samenwerking met Atelier Vesper