Maan de Steenwinkel, de spontaanste Nederlandse zangeres

Bijna iedereen kent Maan de Steenwinkel eigenlijk als ‘Maan’. Zij is een van de weinigen die van haar echte naam, haar artiestennaam heeft gemaakt. Geen verzinsel, geen afkorting of bijnaam, maar gewoon Maan.

Ze is geboren op 10 februari 1997 in Utrecht en opgegroeid in Bergen. Het succes van deze mooie zangeres begon in 2016 toen ze meedeed met The Voice Of Holland. Deze talentenshow is een competitie waarin meerdere zangers en zangeressen met elkaar de strijd aangaan om de titel binnen te slepen. Op 19-jarige leeftijd was het Maan gelukt om deze competitie te winnen. Dit gaf haar naam een flinke boost in de muziek wereld.

De beste hits van Maan

Al snel stonden er veel bekende artiesten in de rij om met deze mooie zangeres aan de slag te gaan. Binnen een mum van tijd slaagde ze er ook in om een aantal top-nummers op te nemen. Zo ging ze samenwerken met artiesten zoals Bizzey, Jonna Fraser, Kriss Kross Amsterdam en Ronnie Flex. De nummer die hieruit kwamen scoorden ook meteen erg hoog in de hitlijsten.

Ja, dat de aardige successen heeft behaald, daar zullen we het wel wel over eens zijn. Een tweede punt waar wij vast en zeker de meningen over kunnen delen, is dat deze zangeres er bijzonder goed uit ziet. Mocht het nog niet zijn opgevallen, bekijk dan zeker even deze plaatjes:

View this post on Instagram

🐣

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

View this post on Instagram

Vakantiekiekje

A post shared by Maan (@maan.de.st) on