De successen en schandalen van Logan

Kleine opfrisbeurt voor wie hem niet kent. Logan Paul is een bekende Amerikaanse YouTuber, bokser, acteur en internet persoonlijkheid. Hij heeft meer dan 23 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal en evenveel volgers op zijn Instagram. Ook presenteert hij sinds november 2018 een podcast genaamd Impausive, waar hij regelmatig met bekendheden praat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Logan Paul (@loganpaul)

Regelmatig is hij in het nieuws geweest om verschillende dingen. In eerste instantie omdat hij een sterke aanhang had door zijn populaire Vine-video’s. Maar hij plaatste in 2017 een hele bizarre video waardoor hij wereldnieuws haalde. Hij filmde een lichaam dat hij vond in een specifiek bos in Japan en over zijn reactie waren velen niet te spreken. Hij verwijderde de video op 1 januari 2018 en bood hierna zijn excuses aan en doneerde een bedrag van 1 miljoen dollar aan een goed doel.

Op dit moment is Logan Paul samen met zijn broer Jake actief is de professionele bokswereld. Hij speelde meerdere wedstrijden er verloor tot twee keer toe van KSI. Ook werd Logan Paul niet echt goed ontvangen door het publiek.

Wat is het vermogen van YouTuber Logan Paul?

Hij is met heel veel dingen bezig; zijn YouTube-kanaal, zijn podcast, Instagram, boksen, zijn eigen kledinglabel en waarschijnlijk nog veel meer andere dingen. Hij werkt hard en dat zal vast en zeker worden beloond. Echter zijn de ideeën over zijn vermogen erg verschillend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Logan Paul (@loganpaul)

Volgens Wealthy Gorilla zou Logan Paul dit jaar op een nettowaarde van 19 miljoen dollar staan, terwijl Celebrity Net Worth dat veel hoger inschat op basis van een aantal redenen. Het kledinglabel, Maverick Apparel, zou een omzet van 40 miljoen dollar hebben gedraaid en alleen al aan de bokswedstrijd met Floyd Mayweather zou hij een bedrag van 5,25 miljoen dollar hebben verdiend. Zij schatten zijn vermogen dan ook op 45 miljoen dollar. Hoe het precies zit, dat weten we natuurlijk niet. Maar wij denken dat het meer in de buurt komt van de schatting van Celebrity Net Worth.

Voor de bokswedstrijden wordt er natuurlijk van je verwacht dat je fit voor de dag komt. Logan houdt van extreem en besloot zichzelf in maar liefst 3(!) dagen te transformeren.