YouTuber Logan Paul ondergaat transformatie voor WrestleMania

Logan Paul is een van de best betaalde YouTubers ter wereld. De Amerikaan heeft maar liefst 23.4 abonnees op zijn kanaal. Er is over de jaren al heel wat jaren controversie rondom Paul, omdat hij soms dingen doet die eigenlijk niet door de beugel kunnen. Naast video’s maken en acteren, lijkt hij ook wel van een gevecht te houden. Voor het meest recente gevecht onderging Logan Paul een onwaarschijnlijke transformatie.

 

Vorig jaar was Logan Paul in de ring te vinden met professioneel boxer Floyd Mayweather, een gevecht wat vooral om het geld ging. Dit jaar maakte Logan Paul zijn debuut bij WrestleMania, een jaarlijks live evenement met professioneel worstelen. Hij vormde samen met worstelaar en acteur The Miz een team tegen Rey and Dominick Mysterio. Hij arriveerde bij het gevecht met een Pokémon kaart ter waarde van $5,275,000 om zijn nek.

Topfit in slechts 3 dagen

Maar het lichaam wat hij bij WrestleMania toonde kreeg hij natuurlijk niet zomaar. Volgens Logan Paul was zijn transformatie echter heel simpel. Als je naar de foto’s kijkt zou je denken dat hij hier weken voor heeft moeten werken, maar volgens de YouTuber kostte het hem slechts drie dagen.

Paul tweette dat hij de resultaten had behaald had met 100 push-ups en 100 sit-ups voor drie dagen achter elkaar. Op de foto van het begin heeft hij een beetje een buikje en ziet hij er duidelijk minder gespierd uit. Na drie dagen ziet Paul er opeens een stuk fitter uit. “Op de eerste foto duwt hij zijn buik naar buiten en in de tweede spant hij zijn spieren aan”, merkt iemand op Twitter op. Het lijkt er inderdaad op dat met behulp van de belichting en zijn postuur, Logan de transformatie een stuk dramatischer laat lijken dan die is. Toch jammer, want wie wil nou niet in drie dragen topfit worden? Hoe dan ook was het genoeg om de overwinning te behalen.