Video gaat viraal door photobomb of photoboomer

Kristina Mendoca is erg bekend op Instagram. Het Australische model heeft met ruim 500 duizend volgers aan aardige fanbase opgebouwd. In 2019 kwam haar carrière in een lift te staan door een samenhang van omstandigheden. Dit kwam uiteindelijk voornamelijk door een video van het model dat viraal ging. In de video laat het model zich van haar beste kant zien, waarin ze poseert voor de camera.

Ondanks dat onze aandacht natuurlijk volledig gevestigd is op de bloedmooie Kristine Mendoca, zagen wij net als veel anderen in de achtergrond ook iets verschijnen. Er liep namelijk een oude man met een bolling bovenop zijn sixpack uit het water. We kunnen wel stellen dat het een goede photobomb was, of moeten we zeggen photoboomer. 

@gerrmorales #helicopter #fun ♬ Helikopter – Fazlija

Meer dan één miljoen likes op TikTok

Zonder ook maar enkel idee te hebben van wat er hem te wachten stond, liep de man achter het model langs. De video gaat viraal op TikTok en heeft ondertussen meer dan één miljoen likes en meer dan twee miljoen weergaven behaald.

De video werd opnieuw geplaatst door Gerr Morales en na het succes op Instagram hebben in totaal meer dan 24 miljoen mensen de video gezien. Het Australische model vindt het ook allemaal erg grappig en is heel trots op de video. “Het is zo waanzinnig dat de mensen zo positief reageren”, zegt Kristina. “Ik vind het zo bijzonder dat ik op deze manier mensen wereldwijd aan het lachen kan krijgen.”

Gelachen hebben we zeker, maar we kunnen natuurlijk ook niet om de schoonheid van deze beauty heen, dat moeten we er dan ook wel weer bij zeggen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kristina Mendonca (@kristinamendonca)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kristina Mendonca (@kristinamendonca)

Ook in Nederland kennen we een photobomb-actie die viraal is gegaan. Sander Lantinga verpestte de foto van Simon en AnneMarie Keizer.