Veelbewogen jaren voor de BN’er

De afgelopen jaren is er veel gebeurd in het leven van Gordon. Zo werd zijn verloving afgebroken, kampte hij met een verslaving en is er op financieel gebied ook veel veranderd. In een eerder programma sprak Gordon al op en eerlijk over zijn verslavingen. “Ik heb af en toe een soort uitlaatklep nodig”, geeft Gordon toe in het programma Boerderij van Dorst. De zanger denkt niet dat hij nooit meer zal gebruiken. ”Een jaar heeft 365 dagen en als het dan dertig keer misgaat per jaar – zo reken ik dan – dan heb je nog steeds 335 dagen je best gedaan. Dat is mijn houvast.” Ook ging onlangs nog zijn verloving met Gavin niet meer door en hierdoor kwam er nog een hele strijd tussen de twee. Hij heeft dus heel wat meegemaakt de afgelopen periode, maar wat heeft dat voor effect op het vermogen van Gordon?

 

Krijgt het vermogen van Gordon een harde dreun?

Hij heeft een lange tijd een luxe leven kunnen leiden en vierde een tijdje geleden nog zijn 55ste verjaardag. Hij heeft er zelf nooit een geheim van gemaakt dat hij zijn geld gemakkelijk uitgeeft. Doordat zijn contract bij TALPA afloopt, zal hij een grote bron van inkomsten mislopen. Zo schreef de Party ooit dat het salaris van Gordon bij TALPA maar liefst 100.000 per maand bedroeg. Het is dus snel te berekenen hoeveel Gordon aan inkomstem zal gaan verliezen.

Naast het miljoenencontract met Talpa dat het einde van dit jaar afloopt, dreigt hij ook op zijn penthouse verlies te lijden. De cijfers van zijn horeca-activiteiten staan er daarbij ook niet echt goed voor. Maar is het wel echt zo’n drama als wat het lijkt? Eerder heeft hij al veel verlies gehad op zijn villa in Blaricum. Alsof dat nog niet erg genoeg is, dreigen er nu financiële problemen te komen op zijn penthouse in Amsterdam. De financiën van Gordon lijken in eerste instantie dus zorgwekkend, maar het schijnt dat Gordon nog een geheim miljoenenspaarpotje heeft. Zo wist de site Bekende Buren onlangs te ontdekken dat Gordon nog een bedrijf heeft genaamd Gordon made in Holland B.V., opgericht in 1993. Deze is opgericht voor het verwerken van de financiën van o.a. het uitbrengen van muziek en zijn optredens. Nu blijkt dat de B.V. van Gordon eind 2021 een eigen vermogen van maar liefst 3,75 miljoen euro heeft. Gordon blijkt dus nog een mooi spaarpotje van enkele miljoenen te hebben, en zo zie je maar weer hoe handig het is om altijd wat extra geld achter de hand te hebben.