Een kijkje in de autocollectie van Carlos Sainz

Carlos Sainz, de beroemde Spaanse Formule 1-coureur, staat bekend om zijn ongeëvenaarde vaardigheden op het circuit. Maar wist je dat hij ook een passie heeft voor snelheid buiten de racebaan van de Formule 1? Sainz heeft een indrukwekkende privé-autocollectie opgebouwd, bestaande uit enkele van de meest iconische en zeldzame voertuigen ter wereld. Laten we eens een kijkje nemen in de wereld van Carlos Sainz’ autocollectie.

 

Ferrari F40

Een van de pronkstukken uit de autocollectie van Carlos Sainz is de legendarische Ferrari F40. Deze supercar, geproduceerd in de late jaren 80, staat bekend om zijn baanbrekende prestaties en iconisch design. Sainz’ exemplaar is in perfecte staat en trekt overal waar hij ermee verschijnt veel bekijks.

autocollectie carlos sainz

Foto: Will Ainsworth.

Mercedes-AMG GT R

Naast zijn liefde voor Italiaans vakmanschap heeft Carlos Sainz ook een zwak voor Duitse krachtpatsers. Een van de juweeltjes in zijn collectie is de Mercedes-AMG GT R. Deze indrukwekkende sportwagen van Mercedes combineert brute kracht met verfijnde technologie en biedt een ongeëvenaarde rijervaring.

autocollectie carlos sainz

Ford GT

Carlos Sainz is niet bang om zijn autocollectie uit te breiden met zeldzame juweeltjes. Een voorbeeld daarvan is de Ford GT, een auto die in beperkte oplage is geproduceerd als eerbetoon aan de legendarische Ford GT40. Slechts een handjevol gelukkigen bezitten dit meesterwerk op vier wielen, en Sainz is er een van.

autocollectie carlos sainz 7

Porsche 911

Naast de eerder genoemde auto’s in zijn collectie, prijkt er ook een prachtige Porsche 911 in de garage van Carlos Sainz. Deze iconische sportwagen is een symbool van tijdloze klasse en technische perfectie. Sainz koestert zijn Porsche en dat begrijpen wij maar al te goed.

carlos sainz autocollectie 9

Lamborghini Aventador SVJ

Een andere opvallende aanwinst in de autocollectie van Carlos Sainz is de Lamborghini Aventador SVJ. Deze Lamborghini is een absolute krachtpatser en staat bekend om zijn opvallende design en verbluffende prestaties. Met zijn beperkte oplage behoort de Aventador SVJ tot een van de exclusiefste supercars ter wereld.

carlos sainz autocollectie 9