Gordon laat Nederland volledig achter zich

Het is zeker niet onbekend dat Gordon Nederland heeft verlaten om een nieuw leven in Dubai te beginnen. Toch kwam hij regelmatig terug, dit bijvoorbeeld voor opnames, vrienden en familie. Hij heeft een tijd het huis behouden waar hij 22 jaar in gewoond heeft, maar deze heeft hij een tijd geleden eindelijk verkocht.

Toch leek Gordon niet helemaal afscheid te kunnen nemen van ons kleine landje, want hij bleef zijn luxe penthouse in Amsterdam behouden. Zo kon hij elk moment terugkeren om weer even van ons landje genieten. Maar nu deelde hij op Instagram dat hij ook zijn penthouse in Amsterdam heeft besloten te koop te zetten.

Het luxe penthouse in Amsterdam-Noord

Mocht je wat centen hebben, dan moet je even een kijkje nemen naar dit penthouse in Amsterdam. De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en je krijgt er twee parkeerplekken in het gebouw bij. Het is een kwestie van je persoonlijke eigendommen in je koffer stoppen en gaan.

gordon-verkoopt-penthouse-amsterdam
Bron: Funda

Vijf minuten van het centrum van Amsterdam, wie wil dat niet? Het penthouse heeft een oppervlakte van 248 vierkante meter met drie ruime slaapkamers en twee badkamers met een grote inloopdouche. Een penthouse betekent natuurlijk de hoogte in, dit keer is dat niet anders. Het penthouse bevindt zich op de zevende etage met een eigen lift en entree.

Het design van het penthouse is ook waanzinnig e je hoeft er oprecht niks meer aan te doen. De keuken is ontworpen met een prachtig zwart marmerblad en het is voorzien van alle denkbare apparatuur die je nodig hebt. In de woonkamer staat een echte eyecatcher: de bar. Het geeft een gezellig uitstraling.

gordon-verkoopt-penthouse-amsterdam
Bron: Funda

Ook kun je nog van een terras genieten in de zomer. Er staat een mooie ronde loungebank met uitgebreide buitenkeuken en barbecue. Hier kun je genieten van een uitzicht op het IJ tijdens de mooie zomeravonden.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Hoeveel mag dit dan kosten? Voor een bedrag van 3,5 miljoen euro is deze woning helemaal van jou. Houd er wel rekening meer dat de woning volledig gemeubileerd wordt opgeleverd, dus je hoeft geen geld achter te houden om spullen te kopen voor in het penthouse.

Check hieronder meer foto’s van de woning (Funda):

gordon-verkoopt-penthouse-amsterdam-badkamer gordon-verkoopt-penthouse-amsterdam-bar gordon-verkoopt-penthouse-amsterdam-terras