Dit is het salaris en vermogen van Gordon

‘Ik ben een entertainer in hart en nieren’, aldus Gordon. Dat we al jaren niet meer zonder of met Gordon kunnen, dat moge duidelijk zijn. Na een jarenlange carrière als zanger, ondernemer, presentator en entertainer heeft Gordon al heel wat mee mogen maken.

Hoewel zijn leven niet alleen maar rooskleurig is geweest, weet de praatjesmaker altijd iets negatiefs om te zetten in positiviteit. De 52 jaar jonge Gordon is naast het opstarten van zijn carrière als zanger, voornamelijk te zien op de televisie als presentator en zal prima verdienen aan verschillende ondernemingen en klussen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Zo kunnen we zeggen dat hij met onder andere programma’s als de X-factor, Hollands Got Talent, Geer & Goor en Gordon gaat trouwen in een hele waslijst aan kijkcijfer hits heeft weten te schitteren.

Hoewel Gordon vrijwel alles vrijgeeft over zijn privéleven, weten we niet precies wat hij op dit moment zou verdienen. Wel weten we dat hij in 2019 over een geschat salaris van maar liefst €900.000 euro per jaar zou ontvangen. Buiten zijn zang- en tv-werk zou de entertainer ook een reclamestunt hebben gedaan, waarbij hij een week lang op een eiland moest zitten voor een chocolademerk. Deze actie zou hem maar liefst €750.000 hebben opgebracht. Dat is nog eens lekker cashen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Nadat de Quote al eerder had gepubliceerd over de inkomsten van de beste man, kunnen we voorspellen dat na zoveel televisie, zang en entertainment ervaringen de beste man een vermogen zou hebben gecreëerd, waar jij twee keer van moet slikken. Met een eigen bv genaamd bv Gordon Made in Holland, talloze televisieprogramma’s te hebben gepresenteerd, een eigen webshop te hebben waar hij shirts als ‘So you wanna be a poepster‘ verkoopt, woont in een duur huurappartement in Amsterdam en zijn luxe miljoenenvilla had verkocht, kunnen we zeggen dat Gordon rijk is, met een geschat vermogen van maar liefst tussen de €6 en €8 miljoen euro.