Dit is het salaris en vermogen van Gordon

‘Ik ben een entertainer in hart en nieren’, aldus Gordon. Dat we al jaren niet meer zonder of met Gordon kunnen, dat moge duidelijk zijn. Na een jarenlange carrière als zanger, ondernemer, presentator en entertainer heeft Gordon al heel wat mee mogen maken.

Hoewel zijn leven niet alleen maar rooskleurig is geweest, weet de praatjesmaker altijd iets negatiefs om te zetten in positiviteit. De 53 jaar jonge Gordon is naast het opstarten van zijn carrière als zanger, voornamelijk te zien op de televisie als presentator en zal prima verdienen aan verschillende ondernemingen en klussen.

Zo kunnen we zeggen dat hij met onder andere programma’s als de X-factor, Hollands Got Talent, Geer & Goor en Gordon gaat trouwen in een hele waslijst aan kijkcijfer hits heeft weten te schitteren.

Hoewel Gordon vrijwel alles vrijgeeft over zijn privéleven, weten we niet precies wat hij op dit moment zou verdienen. Wel weten we dat hij in 2019 over een geschat salaris van maar liefst €900.000 euro per jaar zou ontvangen. Buiten zijn zang- en tv-werk zou de entertainer ook een reclamestunt hebben gedaan, waarbij hij een week lang op een eiland moest zitten voor een chocolademerk. Deze actie zou hem maar liefst €750.000 hebben opgebracht. Dat is nog eens lekker cashen.

Nadat de Quote al eerder had gepubliceerd over de inkomsten van de beste man, kunnen we voorspellen dat na zoveel televisie, zang en entertainment ervaringen de beste man een vermogen zou hebben gecreëerd, waar jij twee keer van moet slikken. Het zou gaan om een geschat vermogen van maar liefst tussen de €6 en €8 miljoen euro.

Onlangs ruilde de zanger onze hoofdstad in voor een leven in het verre Dubai. Het zette zijn penthouse in Amsterdam en zijn luxe vakantiehuis in Kaapstad al te koop. Benieuwd naar zijn nieuwe woning? Check dan zijn peperdure penthouse in Dubai.