Gordon en zijn Jeffrey

Gordon en Jeffrey zijn sinds kort samen en hebben de grote stap gemaakt om naar Dubai te vertrekken. Het is een grote stap maar ook een hele bewuste stap volgens hem. Hij is klaar met de kritiek uit Nederland en gelooft erin dat hij in Dubai een stuk minder kritiek zal krijgen.

Jeffrey is sinds augustus de vriend van Gordon. Hij is 24 jaar en studeert in Den Haag. Hij werkt hier ook als verkoopmedewerker. Gordon is 53 jaar dus het leeftijdsverschil is redelijk groot, maar daar trekken Gordon en Jeffrey zich niks van aan. Ondanks dat het niet in het ‘ideale plaatje’ past, gaan zij toch voor elkaar.

Het luxe penthouse in Dubai

Gordon heeft dus aangekondigd dat zijn nieuwe woonplek Dubai gaat zijn. Ondertussen huurt hij hier ook al meer dan een jaar een luxe penthouse, maar is niet van plan hier te blijven wonen. Gordon wil eigenlijk samen met Jeffrey een villa kopen in Dubai, maar gaan daar rustig naar op zoek. Ondertussen vertoeven ze samen nog even in het penthouse dat ongeveer 40.000 euro per maand kost. Bizar! Welk penthouse het precies is, is onduidelijk. Maar er zijn wel video’s van het complex waar de twee zich bevinden en dat ziet er al veelbelovend uit.

Soms vragen je je wel eens af waar je toch 40.000 euro vandaan haalt elke maand, bij Gordon weten we zijn salaris en vermogen ondertussen, maar dat is nog niet alles. Gordon heeft onlangs namelijk ook een luxe penthouse in Amsterdam aangeschaft en hij heeft al jaren een huis in Zuid-Afrika. Gordon heeft het dus goed voor elkaar, dat is het minste dat we kunnen zeggen.

Op 17 oktober verhuizen Gordon en Jeffrey samen met hun hondje Toto officieel naar Dubai. Op dit moment zijn ze daar alleen om dingen te regelen met betrekking tot hun visa.

Benieuwd naar het extreem luxe penthouse van Gordon en Jeffrey? Dat kan je hier zien in de onderstaande video:

Bron: BekendeBuren