Zijn villa in Blaricum is verkocht

Een aantal maanden geleden maakte Gordon bekend eindelijk zijn mega villa in Blaricum te hebben verkocht. De villa had een woonoppervlak van 471 meter en een vraagprijs van maar liefst 2,9 miljoen euro. We weten niet of Gordon daadwerkelijk dat bedrag heeft ontvangen, maar het hoofdstuk Blaricum is nu toch echt ten einde. Hij plaatste destijds op Instagram een bericht met de tekst “op weg naar een nieuw avontuur” en het lijkt erop dat dit avontuur is begonnen in Amsterdam.

Gordon koopt een luxe penthouse in Amsterdam

Naar verluidt zou Gordons wens om weer in onze hoofdstad te wonen werkelijkheid worden. Aangezien de BN’er flink wat geld heeft verdiend aan zijn villa in Blaricum en een buitengewoon salaris en vermogen heeft, hoefde hij het niet rustig aan te doen met het geld. Voor een bedrag van net onder de twee miljoen euro heeft hij nu een waanzinnig luxe penthouse gekocht in Amsterdam. Met een hypotheek van zo’n drie miljoen euro heeft hij zichzelf bovendien genoeg (financiële) ruimte gegeven om de woning helemaal naar eigen smaak in te richten. Het lijkt er dus op dat Gordon niet van plan is om op korte termijn Amsterdam weer te verlaten.

Het luxe penthouse heeft een woonoppervlakte van 246 vierkante meter en beschikt over vier kamers. Met drie slaapkamers en een extra badkamer is er genoeg ruimte om visite te laten overnachten. Aan zijn masterbederoom zit een eigen badkamer verbonden, dus hij heeft nog altijd genoeg privacy. Maar dat mag ook wel in zijn eigen huis.

Verder is de woning van alle luxe voorzien. Denk aan een luxe leefkeuken met alle apparatuur die je maar nodig hebt om de chef uit te hangen, een prachtig dakterras en volledige vloerverwarming. Kortom: het totaalplaatje.

Zie hieronder een aantal foto’s van de nieuwe woning van Gordon of klik ga naar de website van BekendeBuren voor meer foto’s.

Gordon koopt luxe penthouse Amsterdam luxe appartement Gordon in Amsterdam balkon woning van Gordon