Het grachtenpand van Johnny de Mol in Amsterdam

Johnny de Mol probeert al jaren om zijn riante grachtenpand in Amsterdam te verkopen. Zo stond de woning al in 2013 te koop, maar haalde de BN’er zijn woning bij gebrek aan serieuze kopers weer snel van de markt af. De vraagprijs van het grachtenpand van Johnny de Mol is dan ook niet niks. Het bedrag dat hij in 2013 vroeg, was zo’n €1.170.000. De woning is vanbinnen dan ook erg luxe. Bovendien vind je in de hoofdstad haast geen betere locatie dan de Herengracht.

Uiteindelijk is het grachtenpand van Johnny de Mol voor €1.825.000 verkocht, aan niemand minder dan zijn eigen vader. Hiermee maakt Johnny een lekkere winst, 625.000 euro om precies te zijn. Dat John de Mol er warmpjes bij zit en dus makkelijk de aankoop kan doen, bleek al uit zijn vermogen. Toch heeft hij met de aankoop van de woning van zoon Johnny de Mol een prachtige woning gekocht om te verhuren of om zelf in te wonen. Zo beschikt de woning over meerdere slaapkamers, een luxe uitgerichte badkamer, een sauna en een groot dakterras. Het is natuurlijk vooral de locatie op de Herengracht die de prijs van de woning zo hoog doet maken. Toch zouden wij er maar al te graag willen wonen.

Ook andere bekende zoon (ver)koopt huis

Johnny de Mol woont zelf niet meer in Amsterdam. Hij woont namelijk in Blaricum, in de villa van – je raadt het al – zijn vader. Zo hebben vader en zoon elkaar afgewisseld. Ook in Blaricum zal Johnny er warmpjes bij zitten. Hij is daarmee overigens niet de enige zoon van een bekend gezicht die een mooie woning aanschaft. Zo schreven we eerder ook al over Brooklyn Beckham, de zoon van David Beckham. Hij kocht met zijn vriendin een ‘starterswoning’ van maar liefst $10 miljoen.

Check de foto’s van Johnny de Mols grachtenpand aan de Herengracht hieronder of klik op deze link voor een idee van de Amsterdamse woning.

huis johnny de mol amsterdam

huis john de mol amsterdam