Herenhuis in Rotterdam staat te huur

De duurste huurwoning van Nederland is gevestigd aan de Parklaan in Rotterdam. Het herenhuis komt uit 1913 en wordt gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd aan de huurder. De woning is te vinden in het Scheepvaartkwartier, een wijk gelegen aan de nieuwe maas. De Parklaan komt – je raadt het al – uit in het Park.

 

Van buiten lijkt met misschien iets aan de kleine kant, maar vergis je niet. Met vier woonlagen en een woonoppervlak van 547 vierkante meter kun je heel wat kamers kwijt. Er zijn in totaal acht ontvangstkamers, zes slaapkamers, zeven badkamers en een eetkamer. Aan ruimte is er dus geen gebrek. In twee van de kamers is een open haard te vinden.

Naast een gastronomische keuken met de nieuwste apparatuur zijn er nog twee gewone keukens te vinden in het herenhuis. Wie van koken houdt, kan dus helemaal losgaan. Verder heeft de woning een werkkamer, een privé-gym met badkamer en bar en een mediakamer. Het decor en meubilair is een combinatie tussen traditioneel en modern en bevat vooral grijs, blauw en beige tinten.

Elke verdieping heeft zijn eigen (balkon met) terras en in de achtertuin is ook nog eens jacuzzi te vinden. De tuin zelf is ongeveer 131 vierkante meter groot. Het is omgeven door groen, dus helaas heb je vanuit de tuin zelf niet veel uitzicht.

achtertuin-rotterdam-huren

Je hoeft weinig zelf te doen als je daar geen zin in hebt, want er is zeven dagen per week een conciërge en het huis heeft twee appartementen voor eventuele werknemers. Wie het geld heeft voor deze duurste huurwoning kan vast ook wel een staf betalen.

Wat kost de duurste huurwoning van Nederland op Funda?

Het huis in Rotterdam staat te huur voor 29.000 euro per maand. In een jaar ben je dus gewoon 348.000 euro kwijt aan huur. Je hoeft geen servicekosten te betalen, maar er moet wel een waarborgsom ter waarde van een maand huren neertellen.  Even tijdelijk huren is ook geen optie: de minimale huurtermijn is vijf jaar. Het herenhuis in Rotterdam is 11.500 euro per maand duurder dan het duurste huurhuis van Amsterdam

Bekijk hieronder nog meer foto’s van de duurste huurwoning (Funda):

huurwoning rotterdam parklaan 40keuken-rotterdam-te-huur-fundakamer-rotterdam-duurste-huurhuiswerkkamer-funda-duurste-huurwoningachtertuin-donker-funda-rotterdam