Op Funda is te zien dat de villa van Gordon verkocht is

De villa van Gordon is wederom verkocht onder voorbehoud. En dat kan niets anders betekenen als dat de aspirant koper nog even de financiering rond moet krijgen. De vraagprijs van de villa bedraagt 3.250.000 euro en op Funda staat momenteel ‘verkocht onder voorbehoud’.

In 2013 zette Gordon voor het eerst zijn mega villa te koop voor een behoorlijk prijs van €3.250.000. In eerste instantie wilde hij zijn villa niet onder de grens van de drie miljoen te koop zetten, maar na een tijd bleek dat hij geen andere keuze had. Vervolgens verlaagde hij de vraagprijs naar een bedrag van €2.950.000. Een aardige prijsdaling dus. Ook heeft Gordon het huis in de verhuur gezet, de mega villa stond voor een behoorlijk bedrag van wel €10.000 per maand op Funda te huur.

Als de verkoop deze keer doorgaat is het natuurlijk een prachtig kerstcadeau voor de zanger en tv presentator, die onlangs is verhuisd naar Dubai. Of Gordon nog winst maakt is nog niet bekend.

Wat krijgt de koper?

Je hebt als koper een mega villa tot je beschikking. Deze villa heeft drie volledig ingerichte slaapkamers, een luxe badkamer, een woonkeuken met alle apparatuur die je nodig hebt en een grote leefruimte. Verder heeft deze villa ook andere snufjes die iedere man kan gebruiken. Je kunt een duik nemen in het binnen- of buitenzwembad, sporten in de fitness ruimte of genieten van het zonnetje in de grote tuin.

Na 8 jaar is deze onwijs luxe villa van Gordon verkocht

Na 8 jaar is deze onwijs luxe villa van Gordon verkocht

Check meer foto’s op de website van Bekendeburen.