Om deze plannen verder te ontwikkelen heeft Polinate een samenwerking aangekondigd met CoreStarter. Het doel is om creatieven wereldwijd samen te laten werken en om een nieuw ecosysteem voor next-generation crowdfunding te creëren.

 

De samenwerking tussen Polinate en CoreStarter

CoreStarter biedt een gedecentraliseerd financieringssysteem waarmee diverse bedrijven fondsen kunnen werven via het CSTR platform, met ingebouwde staking incentives aangedreven door de CoreStarter DAO. CoreStarter’s belangrijkste use-cases zijn governance-tokens, staking, crowdfunding, en de NFT-marketplace. De technologie omvat de systemen tussen Solana en andere blockchains zoals Cardano, Ethereum, Binance en Matic.

 

“We kijken uit naar onze reis samen met CoreStarter. CoreStarter sluit perfect aan bij de visie van Polinate om creatieven wereldwijd te ondersteunen en toegang te bieden tot de tools die ze nodig hebben om niet alleen te creëren, maar hen ook te helpen hun fondsenwervingscapaciteit te vergroten. We zijn enthousiast over de vooruitgang die deze samenwerking zal opleveren. Hoopvol voor wat de toekomst in petto heeft voor Polinate én CoreStarter”, aldus Babar Shabir, CEO & mede-oprichter van Polinate.

 

polinate

“Bij CoreStarter zijn we zeer verheugd om samen te werken met een innovatief project als Polinate. Net als wij, tilt Polinate innovatie naar een hoger niveau door de manier waarop fondsen kunnen worden geworven, uit te breiden. Projecten die fondsen werven op CoreStarter zullen een toegangspoort hebben tot Polinate die hen in staat zal stellen om hun aanbod en fondsenwervingsmogelijkheden uit te breiden, en projecten die fondsen werven via producten of diensten op Polinate zullen de mogelijkheid hebben om hun token op CoreStarter te lanceren. We zijn enthousiast om te zien waar deze samenwerking toe zal leiden, en wat de toekomst in petto heeft voor Polinate en CoreStarter samen.”, zei Jay Wilson, COO CoreStarter.

 

Verbeterde kansen voor artiesten en creativelingen

De samenwerking is onder andere opgezet om middelen te kunnen delen en om fondsen te werven voor de projecten waar zij in geloven. Door een boost te geven aan de projecten via Polinate, zal CoreStarter de weg vergemakkelijk om een lancering via Polinate en nieuwe manieren om te financieren toe te doen.


CoreStarter richt zich op gedecentraliseerde technologie om echte wereldproblemen op te lossen. Het verbinden van bedrijven en investeerders door middel van Blockchain-gebaseerde gedecentraliseerde diensten. CoreStarter specialisten selecteren met de hand de beste blockchain projecten en oprichters. Ze controleren de validiteit en de kwaliteit van ieder project.

Polinate daarentegen werft de fondsen door de verkoop van gaming NFT’s, activa, speciale toegang of andere beloningen die de games willen bieden. CoreStarter zal een van Polinate’s partners zijn voor token sales voor deze projecten. Omdat Polinate projecten van creatieven ondersteunt, hebben ze CoreStarter gevonden als perfecte bondgenoot om dit doel over de hele wereld te versterken.