André zijn liefdesleven gaat alle kanten op

We weten allemaal dat André zijn liefdesleven vrij turbulent is. Twee weken geleden verwijderde André alle foto’s met Sarah van Soelen van zijn Instagram. Nadat de break-up tussen André en Sarah openbaar bekend was gemaakt, leek het erop dat André terug ging naar de moeder van zijn zoontje, Monique Westenberg. Nu lijkt het er dus op dat André toch een nieuwe vriendin heeft, namelijk Anne Rose Zonneveld.

Na Monique heeft Dre een relatie gehad met Bridget Maasland, maar dat werkte toch niet zoals ze hoopten. Die relatie is ook erg vaak ter sprake gekomen in de media. Na Bridget is Hazes nog even terug gegaan naar Monique, maar dat was van korte duur. Sarah van Soelen kwam daarna in de picture. Zij beweert overigens nog steeds dat zij en André in een break zitten. Verschillende bronnen beweren anders.

Mogelijk nieuwe vriendin van André Hazes, Anne Rose Zonneveld

Het gerucht gaat al een tijdje rond dat André het de laatste tijd erg gezellig heeft met Anne Rose. Anne Rose Zonneveld en André Hazes zijn samen gespot door showbizzhyena Yvonne Coldeweijer. Anne Rose is verkoopmanager van het restaurant Mama Kelly. De knappe brunette Anne Rose is een goede vriendin van Nino, de zoon van Rosanna Kluivert. Ze kent de familie Hazes dus ook al wat langer, omdat Rachel regelmatig over de vloer komt bij de familie Kluivert in Barcelona.

Maar de mogelijk nieuwe vriendin van André Hazes kent ook Sarah van Soelen, het schijnt zelfs dat ze een soort van vriendinnen waren. Er is nog niet definitief bevestigd door één van de twee. Het kan dus mogelijk een relatie zijn, maar niets is zeker.