Zijn André Hazes en Sarah van Soelen nu officieel uit elkaar?

Sarah houdt nog altijd vol dat de relatie tussen haar en André op pauze staat. De zanger laat anders zien. Hij verwijderde alle foto’s met Sarah van Soelen, en dat waren er nogal wat. Beide hebben elkaar ook ontvolgt op Instagram. Met deze actie maakt André wel een heel duidelijk statement. Voor Sarah moet het extra pijnlijk zijn om te zien dat de foto’s zijn verwijderd, terwijl ex-vriendin Monique nog wel schittert op de Instagram van André. De zanger heeft toegegeven dat het plaatsen van de foto’s met Sarah misschien wat te snel was. Hij besefte dat het kwetsend was voor Monique. ‘Dat was niet slim’, vertelt André.

Uit alle acties en uitspraken die Sarah van Soelen en André Hazes samen maken, is wel degelijk te zien dat Sarah de schone schijn ophoudt. André trekt zich niet voor niks bewust terug en probeert te herstellen van zijn emotionele burn-out. Sarah blijft volhouden dat de twee een pauze hebben ingelast. ‘We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen’, vertelt Sarah in de meest recente Beau Monde. Ook vertelt ze dat ze André de ruimte geeft om alle dingen te verwerken die er dit jaar voor zijn kiezen zijn gekomen. Er is volgens Sarah geen sprake van ruzie of een ander in het spel. Ook niet terwijl André het meest van zijn tijd doorbrengt met Monique en hun zoon.

Er is dus nog niet zeker te zeggen of de twee daadwerkelijk een pauze hebben of dat de twee uit elkaar zijn. Er zit dus nog een staartje aan.

Naast het verwijderen van alle foto’s met Sarah, heeft André het huis die ze samen gekocht hadden ook al verkocht. Benieuwd aan wij? Bekijk dan aan wie André Hazes zijn huis heeft verkocht.