Waar hij eerst samen was met de veel oudere Monique Westenberg, daarna een kortstondige relatie had met Birgit en vervolgens met Sarah van Soelen werd gespot: er is altijd drama rondom de zoon van wijlen André Hazes.

Het liefdesnestje staat weer in de verkoop

In eerste instantie leek Sarah van Soelen zijn vrouw voor de rest van zijn leven te worden. Zo hebben de twee tortelduifjes zelfs een matchende tattoo gezet. Inmiddels is er niks meer over van deze liefde. André heeft de woning die hij samen met Sarah heeft gekocht namelijk weer te koop gezet.

Het huis werd in juli van dit jaar gekocht voor een bedrag van 855.000 euro en er werd een hypotheek op gevestigd van een half miljoen euro. Hazes was zo geïnteresseerd in deze woning omdat het vlakbij Berkel en Rodenrijs ligt, waar Monique en zijn zoontje wonen. Daarom wilden Dre en Sarah er voor de kerst al gaan samenwonen. Het appartement moest wel nog flink opgeknapt worden, maar dat zal er niet meer van komen. Sarah en Dré hebben er namelijk nog geen dag gewoond. Het optrekje is inmiddels verkocht aan de vader van Sarah. Hij had al de helft op tafel gelegd, maar betaalt nu de rest zodat het appartement volledig op de naam van zijn dochter komt.

Wat er vervolgens precies mee gaat gebeuren is nog onduidelijk. Misschien gaat Sarah erin wonen? Of wordt het verhuurd? We zullen het later weten.

Check deze link voor foto’s van de woning.