Als André Hazes iets doet, dan doet hij het ook vol overgave. Zo heeft hij samen met Sarah van Soelen een nieuw huis gekocht, talloze tripjes gemaakt en nu voegt hij er ook nog een matchende tattoo aan toe. Het kan André duidelijk niet snel genoeg gaan dus.

André Hazes vindt zichzelf geen ‘stomkop’

In een column in Veronica Superguide vertelt hij dat hij zich desondanks geen ‘stomkop’ vindt. ‘Mijn impulsiviteit brengt me soms in de shit, maar het is ook een karaktertrek waar de mooiste avonturen uit voortkomen. Als mijn nek clean is, is de nieuwe start compleet.’ Op die nek staat momenteel de verlovingsdatum van hem en Monique.

Net als Sarah heeft André ook een verleden met verslavingen. ‘Iets waar we elkaar niet om veroordelen’ zo verklaart hij. Vandaar dat ze matchende tattoos hebben gezet. De zoon van wijlen André Hazes gaat binnenkort de volgende tekst plaatsen ‘I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine’ op zijn ribben. Net als Sarah overigens. Zij heeft dezelfde tekst op haar ruggengraat staan maar dan ‘her’ en she’ vervangen door ‘him’ en ‘he’. “Van nek tot billen. Supervet en supersexy” vertelt André vol verwondering erover.

Al op zijn tiende eerste tattoo

Dit is overigens zeker niet de eerste tattoo van André. Toen hij tien jaar oud was, liet hij namelijk het as van zijn van voor eeuwig in zijn lichaam zitten door een polstattoo die zijn moeder Rachel samen met zijn zus liet zetten. Ook voor Bridget Maasland heeft André overigens een tattoo laten zetten. Dus voor alle dames die dit lezen… Oppassen! Als André een leuke avond met je heeft gehad kan hij je de volgende ochtend zomaar verrassen met een nieuwe tattoo.

Benieuwd naar meer foto’s van Sarah van Soelen? Wij selecteerden haar leukste Instagram foto’s.