De ex-vriendin van André Hazes

Monique Westenberg werd geboren in een Rotterdams woonwagenkamp. Haar ouders waren kermisexploitanten en als klein meisje rees ze door heel Nederland en kwam ze van de ene op de andere kermis terecht. Later begonnen haar ouders een caravanhandel, zodat het gezin niet telkens hoefde te reizen en zij gewoon naar school kon.

Monique Westenberg ontmoette André Hazes via Facebook. De volkszanger zag een foto van haar en werd spontaan verliefd. Hij besloot haar een berichtje te sturen, maar zij was vanwege het leeftijdsverschil van 16 jaar niet direct geïnteresseerd in hem. Voor de grap stuurde ze zelfs nog een kleurplaat. Maar de aanhouder wint. Uiteindelijk wist André Hazes haar toch te overtuigen om op date te gaan. Tijdens het etentje sloeg de vonk tussen de twee over. Omdat Monique zestien jaar ouder is dan André kreeg het stel veel kritiek, maar dat negeerden ze en ze bouwden een serieuze relatie met elkaar op. De relatie had pieken en dalen en er is helaas een eind aan gekomen.

Monique Westenberg is aan het vlammen op Instagram

Toen ze jonger was, had ze de opleiding detailhandel gedaan en had ze de ambitie om aan de slag te gaan als stewardess. Uiteindelijk is het hier toch niet van gekomen. De realityster werkte in het verleden voor Feyenoord. Hier deed ze de hospitality in de skyboxen. Daarnaast heeft ze ook nog gewerkt voor de staatsloterij. Tegenwoordig mag ze zichzelf  een ware influenceer noemen, want ze heeft namelijk 733.000 volgers op haar Instagram account.

Na de breuk met André Hazes heeft de 43 jarige Monique volop lopen knallen in de gym en dat mag gezien worden. Ze deelde dan ook een paar leuke foto’s op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TalkiesMagazineNL (@talkiesmagazinenl)