Een stijlvolle woonboerderij in Heeze

Aan de buitenkant zie je het er niet direct aan af, maar wat is dit een klasse woning. Nabij het centrum van het Brabantse Heeze bevindt zich deze recent verbouwde woonboerderij op een riant perceel van maar liefst 3.615 vierkante meter. De woonoppervlakte bedraagt 431 vierkante meter. Aan ruimte geen gebrek dus.

woonboerderij heeze

Deze woning laat zien dat de combinatie van moderne en karakteristieke kenmerken perfect samengaan. De houten balken in de ruime woonkamer trekken de aandacht en geven het geheel een landelijke vibe. Daarentegen zorgt de moderne visgraten tegelvloer voor een moderne sfeer. Kortom: een uniek samenspel.

Aan de keuken ontbreekt daadwerkelijk niks. De massief eiken kasten met donkere natuurstenen aanrechtblad zorgen voor een smaakvol geheel. Verder is de keuken van alle luxe voorzien. Denk aan een praktisch wijnrek, vaatwasser, stoomoven, quooker, een zeven pits gasfornuis en twee spoelbakken.

stijlvolle woonboerderij te koop op Funda Brabant

En voor de stijlvolle mannen à la James Bond is er genoeg ruimte om je kleding op te hangen. De walk in closet van circa 20 vierkante meter is – op z’n zachtst gezegd – royaal te noemen. Stiekem zal je vriendin hier ongetwijfeld ook blij mij zijn, maar pas op dat ze niet deze ruimte probeert te veroveren.

Tot slot is de woonboerderij voorzien van twee garages, in totaal vier slaapkamers, twee badkamers, meerdere toiletten, zolder en een tuin rondom met gazon. We snappen dat je zuinig bent op een woning als deze, maar daar hebben de huidige eigenaren ook zeker aan gedacht. De woning is uitgerust met een alarminstallatie inclusief camera’s en doormelding naar alarmcentrale.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Maar wat moet dit alles nou kosten? De luxe woonboerderij staat te koop voor een bedrag van maar liefst 1.345.000 euro.

Check hieronder meer foto’s van de unieke woonboerderij op Funda:

woonboerderij funda woonboerderij funda woonboerderij funda woning heeze te koop